| slayz0r a întrebat:

Salutare TPU cu ce program pot sa setez claritatea unui videoclip adica sa ii fac o claritate mai buna sa nu zic HD.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Pai in primul rand daca acel clip e filmat prost NU ai cum sa-i modifici claritatea!
Daca acel clip a fost convertit intr-un format mai prost si a pierdut din claritate atunci DA, se poate reface cu : Any Video Converter!
Bafta!

8 răspunsuri:
| Mandeliu a răspuns:

De fapt se spune sa faci video-ul de o anumita rezolutie gen HD(720 pixeli).Ai nevoie de un program de render gen Cyberlink Power Director 11.Intri la Produce si alegi un format si intri pe undeva si schimbi rezolutia cu ceva de gen 1920x1080 daca vrei video-ul full HD sau mai putin.

| lpavel a răspuns (pentru Mandeliu):

Nu e vorba de rezolutie... big grin ci de claritate! big grin

| Mandeliu a răspuns (pentru lpavel):

Se vede ca nu esti in domeniu.Nu vezi la televizor reclamele alea cu televizoare 4K? Care au claritate mare? Ele se bazeaza pe rezolutia zX4000, de aici si prescurtarea 4K.Eu am lucrat in domeniu ca youtuber, si am luat o gramada de experienta de acolo. Daca te uiti la un video 360P, ai sa vezi o claritate proasta. Daca te uiti pe youtube la video-uri 1080P, ai sa vezi o claritate superioara.Pace.

Ai dreptate cu rezolutia DAR ai si nu ai! Citeste-mi com-ul anterior!
Nu sunt in domeniu asa-i dar se pare ca stiu mai multe ca tine... laughing))

| Mandeliu a răspuns (pentru lpavel):

Eu o tin pe a mea, oricum nu stau sa intru si sa fac teste sa iti confirm teoria.

Gandeste putin logic, ex: Filmezi cu un jaf de telefon un mic film, il pui in pc si crezi ca daca schimbi rezolutia atunci vei avea un video de o claritate foarte buna? Daca asta-i teoria ta, tine-o tot asa! big grin

| slayz0r explică (pentru lpavel):

Am filmat cu bandicam si cand deschideam cu windows media player mi se vedea mic apoi am luat camtasia si i-am modificat rezolutia si se vede cat de cat acceptabil dar oare merge sa il fac HD?

| lpavel a răspuns (pentru slayz0r):

Sigur ca-l poti face HD dar nu stiu cat de clar va fi, vezi tu...