In principiu un acumulator de orice fel se supraincalzeste cand este incarcat cu amperaj prea mare/ pus in scurt-circuit/ descarcat brusc de catre consumatori mari. Parerea mea este sa schimbi bateria respectiva si sa vezi daca cu o alta noua reapare problema supra-incalzirii.
Extraordinar, am patit exact acelasi lucru ca al tau, am crezut ca o sa fie o tigara buna care o sa ma tina mult, a mea efectiv nu se mai incarca dupa 6 luni in care pot spune ca am folosit-o 3 luni jumatate sunt curios daca o mai pot salva, probabil sa imi fi curs lichid in baterie dar nu stiu cum ar fi fost posibil lucrul asta... si ca sa iti raspund la intrebare eu de fiecare daca cand o simteam incinsa o inchideam din buton pentru ca si eu aveam aceiasi temere
Iar de la 350 in sus nu ti-as recomanda daca nu esti vaper avansat, o cumperi DEGEABA
Am 3 aramax-uri bateria se mai incinge si pe la mine nu e mare chestie sansele sa bubuie sunt mai mici de 20% dar daca vrei o tigare electronica relativ ok iti recomand un ego aio un vaporesso swag kit, vaporesso target mini 2 in mare vaporesso si joyetech vand tigari bune si de buget =D