| krysty199 a întrebat:

De astazi am observat ceva ciudat la PC meu.
Cand vreau sadau refresh si apas click dreapta trebuie sa astept cam vreo 10-15 secunde pentru a aparea acea vereastra. Dc si cum pot rezolva acesta problema. Dau funda celui care ma lamureste sau ma poate ajuta sa o rezolv! big grin Multumesc pentru timpul acordat happy

Răspuns Câştigător
| TheFootballPlayerAndrey a răspuns:

De ce? Sunt mai multe cauze, cea mai raspandita cauza ar fi suprasolicitarea sistemului.Adica ai prea multe procese deschise.Pentru a mai scapa din cateva procese apasa Ctrl+Alt+Del pentru a intra in Task Manager, dai sus la "processes" si mai scoti din cele care nu iti trebuie.O alta cauza ar mai putea fi Windows-ul. Dupa un anumit timp, Windows-ul isi mai pierde din viteza.Aceasta problema ar putea fi rezolvata cu reintalarea Windows-ului. Sper ca te-am ajutat

8 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Descarca programul asta gratis si fa o curatare de registrii:
http://www.amltools.com/
("Scan", termina, "FixAll"
"Disk cleaner", termina, "delete selected")
Descarca-l pe asta, nu e gratis, dar pentru ce-ti trebuie e bun.
http://www.acesoft.net/download.htm
("erase settings" si bifezi toate casutele browserelor pe care le folosesti. OK
"option", debifezi "load tracks..."OK
Erase.
Descarca-l pe asta gratis:
http://kingsoft-pc-doctor.soft32.com/
(faci o scanare si o optimizare cu el)

| Violente a răspuns:

Procesor prea slab, memorie RAM puțină, suprasolicitarea sistemului, temperaturi ridicate ale CPU, procese deschise aiurea, incapabilitatea windows-ului de a-și evalua activitatea într-un mediu ambiant.

Ai nevoie de un program care să-ți curețe registrii, ai nevoie de o defragmentare totală a HDD-ului (și badurile pe HDD îți pot îngreuna procesorul).

Desfă carcasa și curăță-i componentele de praf, schimbă pasta termoconductoare la procesor, curătă coolerul procesorului.

Avand in vedere această problema pot fi multe cauze cat si multe rezolvări.

P.s: nu ai calculatoru virusat SAU cu siguranță nu din această cauză apare această problemă dar eu am zis mai de mult că 90% din cei care răspund la această categorie nu au nicio treabă cu SOFTWARE/HARDWARE unui computer.

Baftă!

| njohn a răspuns:

Dai un system restore, se poate sa se fi instalat vreau program daunator (virus)

| Ruxi1999 a răspuns:

Trebuie reinstalat windows-ul... singura solutie! crede- ma asa mi s-a intamplat si mie si asa imi merge si trebuie sa iti pui un program mai bun de antivirus

| Alexandru_Bilici_1996 a răspuns:

Iti este super virusat calculatorul, trebuie sa iti reinstalezi windowsul deoarece virusul iti ataca tot calculatotul si til face mai incet

| TheFootballPlayerAndrey a răspuns (pentru Alexandru_Bilici_1996):

Virusii in cel mai rar caz afecteaza viteza calculatorului, ei provoaca infectari care aduc la erori sau bug-uri.Sansele ca PC-ul lui sa fie virusat sunt minime.Te rog sa nu mai informezi prost.

| panther2007 a răspuns (pentru TheFootballPlayerAndrey):

Si nu sunt chiar atat de minime daca a contactat un Troian

| TheFootballPlayerAndrey a răspuns (pentru panther2007):

Pentru curiozitatea ta, chiar daca Troianul este cel mai raspandit si periculos virus, el nu ingreuneaza viteza calculatorului.Tot ce face Troianul este ca face sa apara multe erori in prima faza, dupa care defecteaza sistemul de operare.Deci Troianul NU ingreuneaza viteaza.