Keyloger - clar, nu ai cum sa spargi o adresa de mail/facebook
pe contul tau de facebook este o optiune care iti spune de unde s-a accesat contul tau!
bafta! imi pare rau! citeste pe www.videotutorial.ro ai acolo tutoriale despre cum sa setezi contul ca sa nu iti fie spart/compromis
Eu zic că-i brute force.
Acest program e un mic hack ce ghicește parole dintr-o bază de date până dă de a ta. Secretul e să îți pui una lungă și cu multe cifre și simboluri, așa durează și mai mult. Pe TPU era o perioadă în care se spărgeau multe conturi așa.
Uite aici o definție mai amănunțită: http://pctroubleshooting.ro/......ncepatori/
Sunt sigur ca nu e keylogger pentru ca am programul cu care poti sa il stergi si nu am gasit nimic. Am activat optiunea de la facebook care imi trimite E-mail cand este accesat contul de pe alt calculator insa nu merge de fiecare data si nu imi spune de unde a fost accesat (nici macar orasul sau tara)
Ai virusi. Poti sa iti scanezi calcualtorul de virusi.De obicei ce ai tu este usor de identificat.Alta solutie este sa isi reinstalezi Windowsul daca nu scapi prin antivirus. Daca nu scapi nici asa de virus instaleaza-ti Linux.Acolo nu vei avea probleme cu virusi.
Am scanat calculatorul cu antivirusul pe care il am si nu am gasit nimic...o sa imi fac windowsul zilele care urmeaza...eu vreau sa aflu cine mi-a spart contul sau IP-ul acelei persoane fiindca vreau sa merg la politie cu el si ei pot rezolva.
Salut am si eu aceeasi problema cu spargerea p[aro; e si am schimbat-o de nenumarate ori. intrebare cum pot afla ip respectivului?