In acele conturi cine a scris numele? Nu tot tu?
Scrii despre numele de scena al vedetelor.
Cand vei ajunge vedeta o poti face si tu.
Daca in poza de pe actul de identitate semeni cu cel din poza de profil si coincide si data de nastere, nu cred ca va fi problema.
Ai putea sa-ti faci confirmarea identitatii de pe acum, chiar daca nu ti se cere, daca vrei sa-ti apara bifa aceea albastra.
Aici am citit dar nu am înțeles foarte bine, poate reuşiti sa îmi spuneți ce a-ți înțeles din acest articol https://ro-ro.facebook.com/business/help/207274006754488?id=288762101909005
Poți aplica pentru bifa doar dupa verificarea identitați dar daca nu esti o persoană publica sau cunoscuta sau nu ai multi urmaritori, nu iti va fi acceptata cererea şi din cate stiu eu nu poti aplica pentru bifa la profilurile de Facebook, poti aplica numai pentru pagini de Facebook si conturi de Instagram, tik tok etc.
Pe viitor am de gând sa comut contul/profilul la profesional. Am luat in calcul toate astea.
Nu cont de business, cont professional pentru creatori de conținut, persoane cunoscute etc. E o functie noua de la Facebook aparuta recent unde poti comuta contul la unul profesional ca sa te adresezi si publicului dar in acelasi timp sa poti sa postezi si pentru prieteni si sa folosesti contul si ca unul personal dar si professional.
DouaPuncteSteluta întreabă: