Parerea mea este ca Windows-ul pe care ti l-a dat prietenul asta, nu este in regula! Fa rost de altul!
Ori dvd-ul e stricat, ori unitatea de dvd. Daca alte dvd-uri pot fi citite in unitate si numai acest dvd cu W7 nu poate fi citit, atunci dvd-ul cu w7 nu e bun si trebuie facut alt dvd.
Sal, nu stiu de ce te-ai complicat asa de mult cu "fixuri" e clar CD/DVD`ul nu este bun, ori este prea "zgariat" ori este facut la viteza prea mare.
DVD-ul nu este prea zgariat. Si eu m-am gandit ca poate este vechi si s-a putut deteriora sau sa lipseasca niste fisiere insa el, profu' de mate gen :p a zis ca l-a folosit acum 1 luna si jumatate fara nicio problema.
@halogen001 e vreo diferenta intre unitatea dvd sau cd? Adica se poate sa fie deteriorata doar una? In sensul in care acum nu am un alt DVD :p doar CD-uri cu care pot testa.
Si in caz ca nu ma pot folosi de acesta deloc, sunt curios ce sa fac pentru a-mu crea propriul DVD cu Win7. Nu in sensul explicarii pasilor, pe acestia ii cunosc :p doar ca data trecuta, prima mea experienta in asa ceva am incercat sa fac un CD cu Win XP bootabil folosind o imagine ISO luata de pe net. Toate bune si frumoase pana cand a sosit momentul activarii in care codul key primit nu a functionat, nici alte coduri universale lasandu-ma in off side XD. Noroc cu un prieten care mi-a dat CD-ul sau pe care l-am copiat pe unul de al meu si m-am descurcat. In cazul asta, de unde sa descarc imaginea iso pana la urma? Desi o vou testa intr-un virtual machine, malware stuff and all :/
FloFlorentina întreabă: