PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

E vreun pasionat pe aici, cu ceva experienta in spate, sau macar doar pasionat, care o poate lua ca o provocare si sa incerce sa imi gaseasca titlul unei carti, sau macar autorul conceptului grafic sau al fotografiei din acea carte, al carei titlu nu il stiu?!
E vorba de imaginea unui copac, relativ stufos, crescut din penisul unui barbat culcat orizontal, si avand titlul pozei ceva de gen "Wisdom tree."?!
Va rog sa nu ma trimiteti sa caut, ca am cautat la google images, in tot felul de variante, de mi-au iesit ghiocei bonus!

Multumesc!

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex explică:

Sorry, in afara ca poza era alb negru, iar cartea era in limba franceza, era despre sex sau relatii si cuplu, iar poza am facut-o acum aproximativ 10-12 ani, la Bruxelles, nu mai am alte detalii.
Era clasica, dreptunghiulara, si sub ea scria, daca nu ma inseala memoria, "The Penis, as a wisdom tree"
Nu imi iert nici acum faptul ca nu am pozat si coperta cartii, dar era o librarie privata, ezoterica, si mi s-a parut ca patronul nu a parut incantat ca am facut acea poza din interiorul cartii, si poate de aceea am renuntat sa mai fac si la coperta, plus ca blitul aparatului atragea atentia!
Barbatul statea culcat, pe spate, cu capul in partea stanga a fotografiei, si cu picioarele indreptate in partea dreapta, si copacul crescut din penisul vertical.
As vrea sa aflu titlul cartii, ca sa vad daca este si in forma electronica, sau sa rog pe cineva sa mi-o caute, in aceeasi librarie, poate am noroc.
Numele librariei cred ca era "Ombre et lumiere", sau "L`ombre de la lumiere".
Anul publicarii cartii este evident anterior lui 2004!
Multumesc frumos pentru efort!

| readdevil a răspuns:

Salut! Am cautat o ora si din pacate nu am gasit nimic...
Daca poti spune in ce an a fost publicata cartea aproximativ, daca ai putea descrie un pic ilistratia cu barbatul care sta in pozitie orizontala gen daca poza este alb-negru sau color, poza se afla pe coperta? Ce culoare are coperta? Orice detaliu ar ajuta

| anonimtatica a răspuns:

Ai auzit de "Ventuzele din Ochi" de Dumitru Avram? E cartea mea favorita