Daca vrei joculete, alege http://bit.ly/1fzA9J3. Toshiba e ok, e mai bun ca si constructie, dar gpu gt630 este slabut comparat cu 8750m. Toshiba era mai scump deoarece avea si windows 8 licentiat, si se prespunune ca are constructia ceva mai buna...
De ce toata lumea vrea laptop-uri pentru gaming? Este gresit! Un sistem desktop e cu mult peste performantele unui laptop. Cele 2 laptopuri sunt bazate pe tehnologia Intel, care e mai precara in privinta gameing-ului fata de AMD.Cumpara piese pentru un sistem desktop bazat pe amd si vei vedea diferenta.Intelul a cam ramas in urma in aceasta privinta.Aud multe persoane ca spun ca AMD-ul se incalzeste repede! Poate asta era odata. Tehnologia evolueaza, si daca a ramas cineva in urma, cu siguranta nu sunt cei de la AMD.
Daca vrei o configuratie pentru sistem desktop cam de 3000 de lei, lasa o replica.
Am sistem de gaming vreau pentru multi-media un laptop si un joculet, pe PC-ul meu am jucat GTA IV, NFS Rival, Assasin Creed IV la rezolutie maxima faa pic de lag . Laptop-ul il vreau pentru zilele cand sunt la facultate unde nu pot sa-mi iau PC-ul
FloFlorentina întreabă: