| ALM2000RO a întrebat:

Salutare TPU!
M-ar interesa foarte mult să mi se recomande un site sau o aplicație pentru subtitrări profesioniste gratis (adică care nu necesită cont cu abonament lunar) pentru PC/laptop.
Am nevoie pentru subtitrarea din engleză în română a unor episoade dintr-un serial, deci de maxim 20-25 min necesare.
Am văzut că pe unele site-uri profesioniste precum https://www.veed.io poți subtitra gratis la modul automat doar până în 30 min, ceea ce ar fi convenabil pentru mine dacă nu ar necesita și abonament lunar la cont!
Doresc să primesc și un link cu site-ul sau aplicația indicate de voi.
Specificații suplimentare:
- să aibă opțiunea platformei Black Canvas inclusă (nu e obligatoriu)
- să aibă posibilitatea de screen recording dar și de subtitrare automată prin prelucrarea automată a videoclipului, cu imprimarea lui printr-un link (neapărat ambele opțiuni)
- să fie, preferabil (opțional), și posibilitatea de traducere audio (dublare) pe lângă cea de text
- să pot neapărat subtitrat din orice limbă în română (am nevoie pentru un alt serial de subtitrare din portugheză în română)
- să fie neapărat disponibile ambele opțiuni de subtitrare: manuală și automată, precum și cea de încărcare a unei file de subtitrare (opțional)
Mulțumesc! :)
Fundă pentru cel mai cuprinzător/complex și serios răspuns;)
- Mircea -