| Mariuss29 a întrebat:

Ma poate ajuta careva? Deci am internet de la romtelecom prin whairless...am vrea sa fac ca cei din jur sa nu mai poata prinde wi-fi.Se poate? Daca da va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| TelekomRO a răspuns:

Apelati 1930 gratuit in reteaua Romtelecom sau TELVERDE 0800800800 - colegii nostri va vor oferi suport. Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca "cei din jur" ar fi vecinii. Nu faci asta familiei. Ca sa le restrictionezi accesul, pune parola la router.

| JustMee96 a răspuns:

Pune parola. Scrie acolo sus la adresa: 192.168.1.1 si iti descide o pagina web. Acolo pui la Id: admin si la parola tot admin. Si dupa cauti si tu pe acolo. Nu mai stiu interfata meniului dar cred ca pe acolo in stnga scrie wireless si sunt optiuni pe acolo... Si vezi ca undeva intr-o caseta trebuie sa introduci text. Acolo pui parola care o vrei si dai submit. Si gata!

| Mariuss29 explică (pentru JustMee96):

Dar nu se poate "deconecta" wi-fi? fara sa ii pun parola?

| JustMee96 a răspuns:

Nu ai nevoie de wi fi? Atunci inchide-l! Daca ai modem de la Romtelecom vezi ca are in partea dreapta un buton pe care scrie "WLAN". Tii apasat pe el circa 3 secunde si iei degetul. Daca vrei te invat pas cu pas si cum sa pui parola care vrei tu (daca e la Romtelecom).