| Badica_Eduard_Badica_Eduard_1996 a întrebat:

Salutare TPU nu de mult mi-am schimbat placa video la PC modelul:Asus Radeon R9 270X DirectCU II Top 2GB DDR5 256-bit...Si o Sursa 550(W). Problema este cand intru in jocuri ca Far Cry 3 dsuAssassin Creed 4(Jocuri cu Grafica foarte buna).Le pot rula cu graficile la maxim.Dar atunci calculatorul incepe sa faca un sunet mai zgomotos(Chiar daca sursa este silentioasa).Dar dupa ce am stat in jur de 2 minute pe acele jocuri mentionate mai sus se face un zgomot insuportabil de la un motoras si temperatura placi era destul de mare cand a inceput sunetul.Eu cred ca este de la sursa deoarece nu cred ca primeste destul curent.Ca am doua prelungitoare unde acolo am si TV, monitorul, calculatoarul boxele si imprimanta+incarcatoare.Voi ce parere aveti? puppy dog eyes

1 răspuns:
| bogdanstan a răspuns:

Salut. zgomotul de care zici tu e de la ventilatoarele de pe placa video si/sau de pe coolerul de pe cpu, e ceva normal sa creasca turatia ventilatoarelor cand temperatura creste, dar depinde de la o placa video la alta, unele au o racire mai zgomotoasa altele mai putin zgomotoasa. Bafta.