Alege intre s2 si 4s, dupa cum vrei tu.In restul, nu sunt optinui prea bine. SAu ai putea avea in vedere si galaxy s3
Daca vrei telefon bun din toate pct de vedere ia-ti Samsung galaxy s2(e cel mai bun telefon). daca vrei un telefon care arata superb ia-ti HTC pentru sense
Te contrazic Samsung Galaxy Note o fi el mai mare dar are bateria mult mai mare si tine mai mult ca la s2. la s2 o sa faci record daca il tii 2 zile in standby privind ecranul foarte mare de la note bateria tine mult mai mult ca la s2 si iphone ( 13 ore utilizare maxima wi-fi muzica jocuri ) si standby cam 1 saptamana
IPhone 4s pentru rapiditatea software-ului camera la fel de buna ca si a lui Canon 5D (vreo 22 de mp si costa 100 de mil)frumusetea si eleganta disign-ului ..ecran potrivit ..si pentru ca e un telefon aproape perfect...app e bun si HTC sensation XL.cel putin asta cred ca e parerea mea tu decizi bafta.
Iphone 4s.e cel mai bun telefon.
Cip dual-core A5. Cameră iSight de 8 MP şi sistem optic complet nou. iOS 5 şi iCloud. Este cel mai uimitor iPhone de până acum.
Cip dual-core A5.
Cel mai puternic procesor iPhone văzut vreodată.
Cele două nuclee din cipul A5 îţi oferă de până la de două ori mai multă putere şi grafică de până la de şapte ori mai rapidă.1 Şi vei simţi efectele. Rapid. iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie, ceea ce face diferenţa atunci când lansezi aplicaţii, navighezi pe internet sau te joci. Indiferent ce faci, nu te opri. Fiindcă cipul A5 este atât de eficient energetic, iPhone 4S are o durată de viaţă a bateriei uimitoare.
iPhone 4S este extraordinar pentru jocuri. Cipul A5 accelerează grafica de până la de şapte ori. Astfel că jocurile rulează mai cursiv şi sunt şi mai realiste. Iar aplicaţiile care solicită intens resursele de prelucrare grafică au o performanţă şi mai bună.
Camera iSight e posibil cea mai bună cameră care a existat vreodată pe un telefon. Iar cu sistemul optic complet nou, s-ar putea să fie singura cameră foto de care ai nevoie. Fiindcă în spatele fiecărui cadru, ai o rezoluţie de 8 megapixeli şi o lentilă concepută special cu o deschidere mai mare, de f2, 4. Plus un senzor posterior de iluminare îmbunătăţit, balanţă de alb automată excelentă, claritate a culorii avansată, detectare a feţei şi reducere a neclarităţii datorată mişcării. Toate acestea înseamnă că indiferent de cât de multe persoane, lumină sau acţiune vrei să fotografiezi, totul arată aşa cum ar trebui. Şi stai să vezi fotografiile.
Sistemul optic avansat are o lentilă concepută special, o deschidere mai largă şi un nou senzor, toate pentru fotografii cu adevărat uimitoare.
Camera iSight are 8 megapixeli — cu 60% mai mulţi pixeli decât camera de pe iPhone 4. Aceştia sunt înzestraţi cu o capacitate de saturare mai ridicată, pentru a capta şi mai multă lumină. Având la dispoziţie mai mulţi megapixeli şi mai multă lumină, vei observa o diferenţă dramatică în rezoluţia şi detaliile imaginilor tale.
Înregistrează videoclipuri uimitoare HD de 1080p oriunde mergi. Cu un sistem optic complet nou, lumina este întotdeauna perfectă, culoarea este întotdeauna intensă şi totul va arăta chiar mai bine decât îţi aminteşti. Stabilizarea video echilibrează cadrele care tremură. În plus, poţi să editezi videoclipurile pe iPhone şi să-ţi împărtăşeşti viaţa agitată imediat ce înregistrezi.
Înregistrează videoclipuri HD de 1080p uimitoare, la 30 de cadre pe secundă. Senzorul posterior de iluminare avansat şi deschiderea mai largă a lentilei permite şi mai multă lumină. Balanţa de alb automată îmbunătăţită face culorile să fie şi mai aproape de realitate. Iar reducerea temporară a zgomotului te ajută să înregistrezi videoclipuri uimitoare la lumină scăzută.
Fiecare progres al iOS aduce modalităţi şi mai uşoare de a face totul. De aceea, iOS este cu ani înaintea a orice altceva. iOS 5 avansează şi mai mult, aducând peste 200 de noi caracteristici pentru iPhone 4S. Iată doar câteva dintre preferatele noastre.
Cu FaceTime poţi să auzi o voce şi să-i vezi chipul — iPhone către iPhone, iPad 2, iPod touch sau Mac, prin Wi-Fi.4 Indiferent unde se află ei sau indiferent unde eşti tu, veţi fi întotdeauna alături. Iniţierea unui apel FaceTime este la fel de simplă ca cea a unui apel telefonic. Atinge numele unei persoane pe care doreşti să o vezi. Şi pur şi simplu apari şi îi faci cu mâna. Nu vei mai pierde niciodată un eveniment major, o şedinţă importantă sau o porţie zdravănă de râs. Şi cine nu s-ar bucura să te vadă?
iPhone 4S este primul telefon care comută inteligent între două antene pentru a transmite şi a primi, astfel încât calitatea apelului este mai bună. De asemenea, dublează vitezele maxime de date HSDPA la 14, 4 Mbps.7 Ceea ce înseamnă conexiuni mai rapide, încărcări şi reîncărcări mai rapide şi descărcări mai rapide. Iar iPhone 4S este un telefon cât pentru întreaga lume, aşa că îl poţi folosi aproape oriunde. Fie că eşti client GSM sau CDMA, poţi utiliza reţele GSM în 200 de ţări din întreaga lume.
Viteze maxime de descărcare date (HSDPA)
iPhone 4S
14, 4 Mbps
iPhone 4
7, 2 Mbps
Vezi care sunt abonamentele:
La un abonament iPhone 59 pe o perioadă de doi ani, clientul beneficiază de 500 minute naționale 500 SMS naționale, 3000 de minute în rețea, 3000 de SMS în rețea, 300 MMS şi 1.5 GB Internet pe Mobil. La acest abonament gadget costă 149 de euro, iar varianta de 32 GB, 249 de euro.
Preţul pentru iPhone-ul 4s de 16 GB la abonamentul de 39 de euro lunar costă 199 de euro, iar cel de 32 GB are un preţ de 299 de euro. Cei care aleg această ofertă beneficiază de 300 minute naționale, 300 SMS naționale, 2000 minute în rețea, 2000 SMS în rețea, 200 MMS şi 1 GB Internet pe Mobil.
La abonamentul de 19 euro lunar, gadgetul costă 399 de euro – varianta de 16 GB, iar cea de 32 GB are un preţ de 499 de euro. La abonamentul acesta se oferă: 150 minute naționale, 150 SMS naționale, 1000 minute în rețea, 1000 SMS în rețea, 100 MMS şi 500 MB Internet pe Mobil.
Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul vodafone.ro.
Pret:
Smartphone-ul celor de la Apple poate fi achiţionat la preţuri cuprinse între 149 şi 399 de euro, varianta de 16 GB, şi între 249 şi 499 de euro, iPhone 4S de 32 GB. Pentru varianta de 64GB, preţul la abonament este cuprins între 349 şi 599 de euro.
E simplu One V Daca mai pui ceva bani iti ei One S oricum ambele modele sunt de top restul ce ai mai scris pe-acolo nu se compara cu Htc-u
Depinde pentru ce vrei daca vrei pentru aplicatii eu iti recomand Iphone 4s si eu il am si merge foarte bine pe net zici ca esti la pc, sute de mii de jocuri si aplicati cu tot ce vrei gasesti plus ca e facut de Apple si Samsung a luat procesoarele de la Apple si multe alte componente iar daca vrei pentru design tot iphone iti recomand ca seria GALAXY S si Note sunt prea mari parca ai o carte dupa tine si la acelasi procesor de 1.2 gh tot mai bine se misca iphone deci eu zic sa ramai la Apple
Depinde pentru ce vrei daca vrei pentru aplicatii eu iti recomand Iphone 4s si eu il am si merge foarte bine pe net zici ca esti la pc, sute de mii de jocuri si aplicati cu tot ce vrei gasesti plus ca e facut de Apple si Samsung a luat procesoarele de la Apple si multe alte componente iar daca vrei pentru design tot iphone iti recomand ca seria GALAXY S si Note sunt prea mari parca ai o carte dupa tine si la acelasi procesor de 1.2 gh tot mai bine se misca iphone deci eu zic sa ramai la Apple. Sper ca iti vor fi de folos informatiile mele
Eu zic sa-ti iei IPhone 4s ...are si o colega si e suuper..camera ff buna, jocuri, te poti uita la filme...super:X.Funda?
Iphone 4s, Samsung galaxy S3,, Samsung Galaxy Note sunt preferatele mele acestea
Samsung Galaxy Note, Iphone 4s, sunt telefoane folosite mai mult de oamenii de afaceri, plus ca Galaxy Note este extrem de mare. Si Htc-urile sunt bune dar mie, nu prea imi plac. [ parerea mea ]. Eu am Samsung Galaxy Ace Plus, e sper bun. E ca un mini calculator. Dar, alegera buna este Samsung Galaxy SII deoarece este telefonul anului, avand in vedere calitatile superioare de celelalte.
Asta este parerea mea.; d
anonim_4396 întreabă: