| CrazySMok3 a întrebat:

Salutare,TPU recent mi-am instalat un program Hide IP,
Si de cand l-am bagat imi iau Crash sau Blue Screen BSOD
De fiecare data cand intru pe un bronwser de internet gen chrome iau blue screen, va rog di nsuflet ajutativa pc-ul meu are configuratiile
Procesor:AMD A4-5300 Trinity 3. 4GHz (3. 6GHz Turbo) Socket FM2 65W Dual-Core Desktop APU (CPU + GPU) with DirectX 11 Graphic AMD Radeon HD 7480D AD5300OKHJBOX
Placa Video:AMD radeon HD 7480D
Ram:4 gb
System type:64 bit
VA rog ajutati-ma FUNDA

5 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Nice porcarii! Si eu aveam un program asemanator si ma enerva rau de tot, imi incurca toata treaba.

Daca ai un Firewall si un antivurs decent poti sa lipesti afise cu IP-ul tau prin tot orasul si n-o sa ai nicio problema.

Iar acel BSOD ma face sa cred ca programul asta de Hide IP intra in conflic cu niste driveri.

| Magnifico a răspuns:

Programele astea cu ascunderea ip-ului sunt doar porcarii, eu de la unul am avut probleme cu net-ul o saptamana (mi-a aparut placa, si era o problema cu driverul).

Avand in vedere ca iti da Blue Screen Of Dead doar atunci cand intri pe browsere ti-a afectat tot ceva legat de internet.
Daca ai dezinstalat programul poti incerca sa reinstalezi si driver-ul de la retea sa vezi daca mai face asa.
In orice caz BSOD este o problema grava si ai putea ajunge la reinstalarea windows-ului daca nu reusesti altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai luat virusi. tongue

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat