| MikiMIHAI1324 a întrebat:

Salutare TPU, Sărbători Fericite, sunt curios de următoarea chestie, posibil o să sune destul de stupid dar întreb deoarece nu mă pricep în domeniu și vreau să îmi explice cineva care știe mai bine, dacă am un mouse pe wireless, și eu îl voi folosi fir, asta o să îmi afecteze (în funcție de perioada utilizări pe fir) "viața bateriei" pe care o are respectivul mouse?

Răspuns Câştigător
| LasleaIoan1972 a răspuns:

Daca e mixt cand il incarci nu afecteaza chiar daca ramane legat de fir, valabil pentru baterii reincarcabile, daca are baterii simple fie chiar alcaline si raman tot timpul la incarcat poate sa se incalzeasca si sa faca bum

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da afecteaza bateria pentru ca primeste curent in mod constant

| anonimg a răspuns:

Oricum ar fi, orice baterie se uzeaza in timp; chiar si daca nu este folosita.

| NLS a răspuns:

Exista si modele mixte,
Sau au fir detasabil cu mufa microUSB pentru a incarca acumulatorul.

Deci mouse wireless =nu are fir cum il folosesti pe fir? mouse wireless are 1 sau 2 baterii sau acumulatori adica baterii reincarcabile, care depinde de cat de mult il utilizezi, de obicei o baterie tine 1-4 saptamani

| MikiMIHAI1324 explică (pentru LasleaIoan1972):

Razer Basilisk Ultimate, la acesta m-am referit

| LasleaIoan1972 a răspuns (pentru MikiMIHAI1324):

Daca ai acumulatori poate sta nelimitat, daca ai baterii e bine sa nu stea

| darrio2007 a răspuns (pentru MikiMIHAI1324):

E fara fir. Deci wireless, Razer de care spui. Vrei sa cumperi dar nu stii ce?

| LasleaIoan1972 a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

Daca e mixt cand il incarci nu afecteaza chiar daca ramane legat de fir, valabil pentru baterii reincarcabile, daca are baterii simple fie chiar alcaline si raman tot timpul la incarcat poate sa se incalzeasca si sa faca bum

Raspunsul corect poate sta pe fir nelimitat

| al0o0o0 a răspuns:

Sarbatori fericite si tie!