Salut! ai rezolvat cumva problema asta? o am si eu si habar nu am de ce face asa tv-ul.
Salut, nu prea ma pricep la tv, dar am pus antene din alea BOOM si ma rog. cat de cat le am, daca led-ul face asa inseamna ca este in standby, sau tu il tii aprins toata noaptea? daca il tii aprins si face asa, posibil este ceva din el, daca ai garantie, du-te si du-l, explica-le si te vor ajuta, sper ca ti-am fost de ajutor
O dimi frumoasa!
Pai ma culc pe la 12, il sting, ledul ramane aprins (si asa ar trebui sa ramana pana il aprind din nou, si nu, nu dorm cu el toata noaptea pentru ca il sting inainte sa adorm) si dimineata cand ma scol IL GASESC CU LEDUL PALPAIND SI CU ZGOMOTUL ALA CIUDAT. deci ledul era aprins seara cand am stins televizorul..., si pana dimineata cand ma scol eu nu i-a m-ai facut nimeni absolut nimic si l-am gasit cu ledul palpaind.
Ce e si mai ciudat e faptul ca dupa ce ma scol si il gasesc asa, dupa 5 minute se opreste si revine la normal.
Logic, intra in standby dupa ce stingi de la recivier, nu are nimic tv-ul, toate bune
Ia incearca sa il stingi din oprire automata si vezi ce se intampla asa ast rasp tau