Nu va observa nimeni ca a fost root-at, dar ca sa fi sigur, poti sa resoftezi, ca nu e mare greutate, si atunci esti sigur ca intr-adevar, nu o sa vada nimic.
Ce tampenie. Deci pe cuvantul meu de nu se transforma in prostie asta cu virusii pe android. De ce nimeni nu spune ca nu exista virusi pe ios. Andoid=linux=nu exista virusi, ceea ce exista pe paita e marketing, si se numesc malware, care exista pe absolut orice. 2. Riscurile sunt de a ti se strica telefonul(insa foarte mici), iar daca cei ce la service observa, o sa ramai cu el stricat si fara garantie. Cu superoneclick nu e prea multa modare, cu ala faci doar root,
Da partea cu virusii ai dreptate, nu exista asa ceva la linux(android). am sa fac root-ul cu superoneclick,. dar in interfata programului apare si "unroot", iar intrebarea ar fi urmatoarea. daca root-ez telefonul, iar dupa dau unroot, revine la setarile lui? adica ar mai observa cineva pe la service ca telefonul a fost root-at?
Atunci de ce mai exista antivirusi pe android market?
De marketing si di simplul motiv ca nu ii verifica nimeni. Pe ios, nu ar accepta nicioadata sa existe asa ceva. Si dac apoti, de ce sa nu iei banid e la fraeri, nu ? if you know what i mean
, chiar tu
Eu folosesc freeware ... ma rog. nu stiam de astea
Eu unu l=am modat pe al meu. am bagat gingerbread android pe el... si imi mrege bine... ai grija la ce bagi pe telefon sa nu fie virusat sau alte alea.
Ziceam sa folosesc "super one click v2".
Si se misca telefonul ceva mai bine? sau ai doar avantajul ca poti instala mai multe tipuri de aplicatii?
Se misca mai bine telefonul, ma tine mai mult bateria... si poti instala flash player...
insa... nu as putea sa iti spun de unde am luat tutorialul de reinstalre a os'ului ...fiindca nu mai tin minte site-=ul