Da volumul mai tare la optiunile de microfon si mai mic la joc si daca tot nu merge ia alt microfon.Se intampla des.Si mai joaca-te cu setarile cu setarile de sunet din camtasia studio 8 si mai incearca si Windows Movie Maker.
Am inteles am microfon bun doar ca probabil n-am la maximMs de raspuns si ti-am dat fundita:*
Mesi.Nu era necesar sa imi dai funda pentru ca nu de asta raspund la intrebarile de pe tpu.Este numai opinia mea.Nu sunt sigur daca o sa mearga dar iti urez noroc
Pai apropo nu prea m-ai ajutat din pacate eu vream sa-mi zici cum fac sa se auda mai tare sunetul meu id meu de mess cclaudiu2000 e scris bine adauga-ma si ajuta-ma pls
Pentru ca am deja videoclipurile facute si vreau sa te intreb cand editez cum sa fac!
Am id de YM dar nu il mai folosesc si nu il mai descarc si nu am mai folosit movie maker de 1 an si nu am umblat niciodata in camtasia studio.Dar nu le poti regla separat decat daca faci clipul intai si dupa iti inregistrezi vocea iar dupa suprapui.In movie maker sunt 2 bare in care pui 2 fisiere diferite.Acolo le suprapui si le poti misca ca sa se potriveasca cu clipul si poti ajusta volumul pentru fiecare in parte.Iti dai seama tu.Dar in camtasia studio nu stiu cum sa te ajut.
anonim_4396 întreabă: