| Avi07Avi a întrebat:

Salutare TPU vreau urgent un raspuns in legatura cu un cont dupa fb

Cand m-am logat pe fb.mi-a aparut sami confirm identitatea, prin a recunoaste pozele prietenilor, n-am reusit ..raspunsurile au fost insuficente, sau a durat prea mult, Dar acum nu mai pot repeta..confirmarea identitatii...Ce sa fac sa-mi recapat contul? FUnda celui ce imi da raspunsul eficent!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa cum a spus Rover.Asta se intampla cand folosesti programe de ascuns ip-ul. Tu cand folosesti programe de ascuns ip-ul sau servere proxy, la un minut sau ceva mai mult timp dupa ce te-ai logat cu ip tau de Romania si te loghezi apoi cu un ip din America de exemplu, ei se autosesizeaza ca ai accesat fb-ul din alta regiune. Asa am patit si eu dar am recunoascut fotografiile. Cred ca daca nu reusesti, va trebui sa intri direct pe pagina de yahoo.mail si sa introduci datele corecte. Cand mai folosesti proxy sau programe de ascuns sau modificat ip-ul, nu te mai loga pe yahoo sau facebook.

| Avi07Avi explică (pentru anonim_4396):

Am ip dinamic se schimba singur

| R0VER a răspuns:

Simplu! iti accesezi e-mailul si urmezi instructiunile de acolo. totul de aici:

https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover

in cazul in care intampini probleme, urmeaza instructiunile de aici:

https://www.facebook.com/help/277898572230446

| Avi07Avi explică (pentru R0VER):

Am accesat adresa de e-mail dar imi apare sa-mi modific parola...si nu asta imi trebuie

| R0VER a răspuns (pentru Avi07Avi):

"Ce sa fac sa-mi recapat contul?" - ai intrebat. la care eu ti-am raspuns.
acum tu ai facut ce ti-am scris - asa deduc - si imi dai raspuns, "Am accesat adresa de e-mail dar imi apare sa-mi modific parola...si nu asta imi trebuie" - cum nu asta-ti trebuie, pentru ca sa-ti recuperezi contul!? ba asta! baga acolo parola si alea-alea, si lasa alte activitati. fa ce ti-a cerut aplicatia, adica baga parola, prin asta iti recuperezi contul si dupa aia poti sa faci orice dupa plac, in contul tau.
ori daca tu zici "nu asta-mi trebuie" atunci e posbil ca nu contul ai vrut sa-l recuperezi ci se poate sa ai acolo o alta problema... in fine... eventual baga un raspuns cu ce-ai rezolvat

| MetalGreetings666 a răspuns:

Succes!

| Avi07Avi explică:

Am incercat cu adresa de e-mail dar imi apare sami modific parola atat...numele nu mi-l gaseste...ce sa maifac

| anonim_4396 a răspuns (pentru Avi07Avi):

Atunci modofica parola.Astfel de probleme intervin cand cineva a accesat contul tau cu o parola gresita de mai multe ori.Trebuie doar sa-ti modifici parola si apoi vei putea intra in fb. Deci in momentul in care cineva sau chiar tu incerci sa intri cu o paroola gresita, fb -ul se blocheaza si iti da un mesaj ca sa-ti schimbi parola.In caz ca ai uitat-o si continui sa intri cu parola gresita, ti-l blocheaza definitiv.