Din pacate te dezamagesc. Laptop-uri in acest buget, nu sunt laptop-uri de gaming, ci de office.
Eu pe laptop am SSD + Intel I7 4500U + placa video AMD Radeon HD 8850M 2 GB (DDR5) + Windows 10 + 8GB RAM si pe setari High am 28-33 fps la ETS 2, iar in conditii de trafic + ploaie, scade la 23-25 fps. Pentru un laptop cat de cat ok pentru ETS 2, mai trebuie sa pui cel putin 500 lei.
Ceva de genul: https://www.pcgarage.ro/......inum-grey/ Unitatea optica poate fi scoasa, pui hdd-ul intr-ul caddy, si in locul HDD-ului, bagi un SSD ca sa cresti performantele.
Niciun laptop din cele mentionate de tine nu-ti va aduce performante crescute pentru ETS 2, mai ales ca acest joc a a crescut destul de mult in ultima perioada, mai ales pe partea de grafica. Ai nevoie de un laptop cu o placa grafica DDR5, 4GB RAM si un procesor cel putin I5 dual-core. Si nu lua laptop-uri HP, ca sa nu plangi mai tarziu. Mai bine spune in ce suma te incadrezi si poate asa te ajutam cu ceva recomandari.
Multumesc frumos pentru sfat, bugetul meu este de aproximativ 1100 ron
Stiu ca este putin 1100 ron, dar am gasit pe eMAG, aceste laptop uri au costat aprox 1900 ron, si au avut reducere pana la 1100-1200 ron, asta resigiliate.
Momentan nu imi permit sa dau atatia bani...de aia caut ceva mai ieftin
Din pacate te dezamagesc. Laptop-uri in acest buget, nu sunt laptop-uri de gaming, ci de office.
Eu pe laptop am SSD + Intel I7 4500U + placa video AMD Radeon HD 8850M 2 GB (DDR5) + Windows 10 + 8GB RAM si pe setari High am 28-33 fps la ETS 2, iar in conditii de trafic + ploaie, scade la 23-25 fps. Pentru un laptop cat de cat ok pentru ETS 2, mai trebuie sa pui cel putin 500 lei.
Ceva de genul: https://www.pcgarage.ro/......inum-grey/ Unitatea optica poate fi scoasa, pui hdd-ul intr-ul caddy, si in locul HDD-ului, bagi un SSD ca sa cresti performantele.
Mai am un laptop care este faramat si pe el am i3, 4gb ram placa video de 2gb si imi merge ets2 destul de bine pe medium...intre 30-35 fps uri...la fel si gta 5 mi se misca cat de cat bine. puteam sa ma joc pe "normal" fara o prea mare problema.
anonim_4396 întreabă: