| AlexI9500 a întrebat:

Salutare tuturor, acum 3 luni mi-am cumparat un laptop Lenovo g500 ( 6gb ram procesor i7, placa video 2gb, hdd 1tb ), de cateva saptamani am observat ca hardul imi sta la 100% permanent, si nu stiu din ce cauza, daca ma puteti ajuta ( am windows 8.1 pe el ), dau funda big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Win 8 are cateva bug-uri. Cred ca se poate sa fie eronat controller-ul de disk, un driver defect sau problematic. Win 8 nu este inca pus la punct, avand inca probleme, motiv si pentru care apar update-uri in fiecare zi, il repara din mers. Incearca sa-i faci update poate afla si ei de eroarea asta si o repara cu un update. Se poate sa ai un proces sau aplicatie care iti tine hard-ul in 100%. (Ceva ce downloadeaza in continuu sau scaneaza des: Torrent, StrongDC, un scanner gen antivirus sau cleaner).
Intra in processes in task manager si vezi ce-ti tine hard-ul. Daca e localhost sau kernel ia in calcul sa-i pun win7.
Noroc bun!

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Bazaconii. Ai citit intrebarea? A zis "hardul imi sta la 100%" si cel mai probabil s-a referit la procesor. Nu de alta, dar m-as mira ca un utilizator care vine sa puna intrebari aici sa foloseasca un soft de monitorizare a loadului hardului. W7 e sfint, oricum. happy

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Windows 8/8.1 iti arata in task manager procesele dupa utilizarea de la hdd. Care e cel problema?

| buzucan a răspuns:

E de la w8.1. si un coleg cu un HP a avut aceeasi problema. asteapta update-ul de luna viitoare de la Microsoft, cel mai probabil vor rezolva bugul.

| horia2012 a răspuns:

Bine, si tu stai de saptamani de zile asa? Descarca asta gratis si fa o curatare si optimizare cu el:
http://www.softpedia.com/......ctor.shtml
(tot ce spune sa stergi, stergi).