-incearca sa faci un Update la fost (setari ) - iar ScreenSaver-uri pe el nu merg.
-atunci cand maresti imaginea nu mai folosi tastatura "F5" incearca din telecomanda
Dc razi? am crezut ca ai tastatura separat pentru TV si in meniu are Update :: daca citesti cartea
Eu am un Samsung care are optiunea pentru update. cand nu are ultimele actualizari nu pot naviga calumea pe internet.
eu am la TV tastatura si Web. sau nu stiai ca ii poti pune?
Bai baiatule mai taci ma cu cititul tau, citeste pe net sa vezi cate probleme asemanatoare cu a mea sunt. Vad ca tu esti profesorul aici si stii cam multe... Unde scrie in carte cum bagi tu subtitrare pe tv, cum dai fullscreen daca nu merge. mai taci odata. Merge fullscreen pe youtube ( dar nu merge rezolutia data mai mare de 720)
Si tu la fel istetule, eu ti-am zis " UNDE VEZI TU F5 PE TELECOMANDA?" pentru ca nu exista nici F5 si nici buton pentru fullscreen. Nu va mai dati voi cu parerea daca nu stiti, daca ai tu la telecomanda ta buton nu inseamna ca trebuie sa aiba toate. Pentru Update se da din meniul lui, nu din comenzi care nu exista.