| Octavian26 a întrebat:

Salutare tuturor! Am o dilema, folosesc un laptop Dell Inspiron 5040 (4 g. 600 mem. 2 procesoare i3 ) cand l-am cumparat nu am fost atent si l-am luat windows in spaniola dar nu a fost o problema ca cunosc limba, mergea superb, de ceva vreme l-am formatat tot windows 7 am bagat dar nu mai e in spaniola (si nici original), chinuiala mare cu drivere si alte programe! Intrebare - imi merge destul de chinuit si anumite jocuri imi fac frame (gen Cs) Ce ar trebui sa-i fac sa mearga la fel de bine ca la inceput?!? (are jumatate de an de cand il am) Tx.

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ce windows ai instalat? Win 7 isi ia singur driverele asa ca nu sunt probleme cu driverele. Daca vrei sa faci un reinstall cauta-ma sa-ti dau un windows ca lumea.

| K0sti a răspuns:

:)) Ar fi bine daca ai avea 2 procesoare i3! http://www.emag.ro/......-271926797
Driverele video? Sigur le-ai instalat? Cele de chipset?

| Tagaso a răspuns:

Ai instalat un crack care nu e bun, pune alt windows de la Microsoft

| Octavian26 explică:

Kosti - da am 2 procesoare i3 pe el verificat la procompwter cta (sunt buni in ceea ce fac) este ceva gen ce mi-ai arat tu numai ca are 2 procesoare i3 si memorie ceva peste 600! Mi s-a spus de varii persoane (cunoscatori si mai putin cunoscatori) ca as avea placa video mai slaba si de aceea framuri si miscari in poze. dar intrebarea iarasi - la inceput (de nou) nu tot placa asta video o avea? de ce atunci mergea brici si acum nu!? "Nelul" -am instalat wind 7 dar nu e originural si nu isi ia singur driverele si Tagaso sa cumpar un wind 7 original e 10 mil (lei vechi) la ocazie. MA dandeam de unde l-am cumparat daca se poate sa ma duc cu el si sa le dau seria de pe spate si sa-mi comande exact softu lui cu care a fost adus daca se poate sau nu? ati mai auzit asa ceva?