| untu a întrebat:

Salutare tuturor! Am o problema si sper sa-mi rezolvati! Am programul de intretinere si de reparatie foarte bun si se numeste,, ADVANCED SYSTEM CARE ULTIMATE 6",care scaneaza si repare tot! Mai am doar doua zile de proba gratuita si se termina proba! Dar va rog frumos,sa-mi dati daca se poate niste coduri cheie pentru activare,validare si protectie PC! Paote nu stiu,ca am auzit ca exista generatoare gratuite de coduri-cheie pentru Windowsuri de tot felul,pentru anumite programe de calculatoare,pentru reincarcare cartele de telefoane mobile,etc... Va rog frumos un raspuns cu seriozitate! Va multumesc frumos, cu stima si respect!

Răspuns Câştigător
| taken a răspuns:

Vezi care e treaba cu asta :
http://fastupload.ro/eaea64e97c066bcc73fa2406ac567a48.html

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Si eu am asa ceva, dar este free! Cauta varianta free.Este adevarat ca protejeaza mai putin, dar ...nu costa.
Mai poti face ceva. Dupa ce iti expira, il iei din nou de proba 30 de zile, si o tii tot asa...

| taken a răspuns (pentru Elianna):

Dupa ce expira perioada de proba la un program trebuie sa intalezi din nou windows-ul ca sa-l poti instala. Eventual instalezi o alta versiune, cred.

| Elianna a răspuns (pentru taken):

Eu zic ca nu-i asa. Am incercat la alte programe care aveau o luna gratuit. Si a mers.
Ce are daca incearca? Daca nu merge...nu merge! Il ia pe cel free.

| taken a răspuns (pentru Elianna):

Se poate, nu stiu.Are acolo tot ce trebuie.

| K0sti a răspuns:

Nu exista asa ceva, cel mai bun program de intretinere esti tu. Aia e abureala pentru copilasi! "scaneaza si repare tot" laughing, chiar asa...

| dulgherunicu a răspuns:

Asta-i in mintea ta. daca ar fi asa cum zici tu ar mai avea lumea proleme cu pc-ul?