Mi se inchide cand doreste..in special cand ma uit pe youtube sau cand ma joc(cand ma joc e impropriu spus, ca nici nu ma lasa sa rulez jocul)
Atunci ai virusi, reinstalează Windows-ul sau Antivirusul!
) se pare ca e obraznic BATEL!
Face schema asta cand doreste el...cred ca nu ii place youtubul si jocurile.....si mai rar cand stau si butonez
Problema este ca am reinstalat windowsul de atatea ori si pe alte versiuni...o fi incarcatorul de la laptop de vina?
Probabil. incearca sa'l tii pe baterie sa vezi cum e.
Sal am si eu exact acceasi problema pe un Sony vaio poti sa imi spui cumva daca ai rezolvat problema? astazi mi-am facut comanda de incarcator nou sper sa fie de la el dar nu stiu daca ai descoperit altceva te rog ajuta-ma si pe mine.
Pe baterie merge perfect dar in priza exact cum ai descris u face si al meu.
Salut am si eu exact acceasi problema pe un Sony vaio poti sa imi spui cumva daca ai rezolvat problema? Astazi mi-am facut comanda de incarcator nou sper sa fie de la el.Dar nu stiu, daca ai descoperit altceva te rog ajuta-ma si pe mine.
Pe baterie merge perfect dar in priza exact cum ai descris u face si al meu.
Vlad,eu nu am avut timp sa il rezolv, dar poti sa imi spui tu daca ai rezolvat....eu nu prea am avut timp cu facultatea...dar daca ai schimbat incarcatorul ar fi perfect sa imi spui ce ai constatat
Andrei1124 întreabă: