Desfa-l, nu-ti fie teama, e tot calculator. Cauza care ai spus-o si tu este overheating-ul (supraincalzirea). Laptopurile se curata frecvent, la o luna, doua sau maxim trei, altfel moare si te miri pe urma de ce. Pasta termoconductoare trebuie schimbata la 6 luni datorita faptului ca aerisirea insuficienta o face sa se intareasca mult mai repede. Coolerele, de asemenea, aspirate sau pulverizate cu spray-ul. Acum ca sa nu exagerez, nu trebuie sa stai cu grija asta de fiecare data ca trebuie sa cureti laptopul, dar depinde si unde il asezi. Daca il amplasezi pe birou sau pe orice alta suprafata neteda intr-o incapere aerisita e ok (poti amana curatatul), dar daca il tii des pe picioare, pat... el atrage mai rapid praful si scamele pentru ca functioneaza ca un aspirator.
Cand ai timp, poti citi mai pe-ndelete toate sfaturile din acest tutorial si sa le ai in vedere: http://laptopulmeu.net/2010/laptopul-se-incinge-rezolvare/
Succes!
Iti multumesc de raspuns. dar pasta aia nu am idee unde pot sa o gasesc. si nici cum sa il dau si spary-ul la fel.cum se cheama mai in terment specific ca sa ma duc sa il cumpar.ca locuesc in Italia si e mai greu.cu explicatii etc. voi incerca dar mie cam frica mai ales la coolere, la cele care trebuie sa fie curatate cu spray
Nu am facut asa ceva nicidata, laptopul are garantie 2 ani dar i-am schimbnat windowsul si spunea ca daca ii schimbi windowsul nu mai e valabila.totusi nu se poate face nimic alt ceva in afara sa dau bani? Ca sa am dcu al service cu el.nu stiu cat imi ia. 50-100 de euro ca daca ar fi 20-30 de euro aici in Italia as putea sa-l duc
ZaharescuCostin întreabă: