Windows XP nu mai este pentru conexiune la internet. Daca nu ma crezi uita-te la teste recente cu XP conectat la internet, pe YouTube.
XP are nevoie de driver pentru functionarea unui adaptor wi-fi.
Incepand cu Windows 7, in pachetul de instalare este si driver pentru asemenea adaptoare.
De asemenea, versiunile mai noi de Linux (Mint sau Ubuntu) recunosc si gestioneaza asemenea adaptoare wi-fi.
Daca te referi la wifi, da, exista adaptoare usb care functioneaza si pe XP. Am folosit unul, prin 2010.
Dar dupa cum ti s-a mai spus, XP-ul nu prea mai merge pe internet; nu mai sunt versiuni de browsere suficient de noi incat sa fie acceptate de site-uri, si totusi compatibile cu Win XP.
Eu am folosit XP-ul pana in 2017, cand a inceput sa nu se mai conecteze la tot mai multe site-uri, pe motiv ca browserul este prea vechi.
Chrome incetase suportul (update-ul) pentru XP de ceva vreme, de acolo si problemele.
Da, dar depinde de adaptor. Trebuie sa fie suficient de vechi astfel incat sa aiba driver de Windows XP.
Am înțeles hai ca mi-a venit alta idee. mai bună pe parcurs… oricum mulțumesc deci rămâne la stadiul de gloabă Xp?
Daca merge: https://chromeos. google/products/chromeos-flex/
Andrei1124 întreabă: