Din câte știu, exista telefoane de buget de la Motorola cu ecran Amoled, dar chiar și așa, nici cu cele LCD nu o vei duce așa de rău.
Am văzut display-uri ips LCD care erau mult mai bine din punctul de vedere al acurateții culorii, decât un Amoled.
Plus că am avut și eu telefoane cu ips LCD și nu aveau chestia aia cu negrul care e un gri mai închis sau ceva de genul.
Așa că îți poți pune lejer wallpaper negru.
Nu vei economisi baterie, pentru că IPS LCD nu luminează pixelii și îi atinge, dar strict estetic, nu ar trebui sa ai vreo problema
Acum depinde și de ce telefon e vorba, bineînțeles
Un telefon Motorola nu mai știu exact modelul l-am văzut la Altex și aș vrea să mil cumpăr deoarece S5 mie din 2019 nu mai face față nu ii mai ține nici bateria după ce l-am dus în service GSM
Doar tu poți decide. Pune o imagine neagră pe fundal și vezi dacă îți place.
Nu va fi complet neagră ca la OLED, dar asta nu înseamnă că te va deranja.
Sigur, îți poți pune dacă îți place, dar nu va avea același efect precum pe un display AMOLED.
Un telefon Motorola nu mai știu exact modelul l-am văzut la Altex și aș vrea să mil cumpăr deoarece S5 meu din 2019 nu mai face față nu ii mai ține nici bateria după ce l-am dus în service GSM
Din câte știu, exista telefoane de buget de la Motorola cu ecran Amoled, dar chiar și așa, nici cu cele LCD nu o vei duce așa de rău.