| Costis3x69 a întrebat:

Salutare tuturor, de ce sunt unii pe YouTube care cică "instalează un Custom room " la telefoane vechi de acum 15 ani in urma, sunt fake-uri și practic telefoanele acelea au un launcher instalat sau sunt reale?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Dacă te referi la cei ce instalează custom rom pe Galaxy S2 de exemplu, da, este real, chiar se poate. Nu va merge chiar atât de fluid pe cât ai crede, însă poate avea totuși cea mai nouă versiune Android. Încă sunt folosite de destul de multă lume aceste custom rom-uri, iar acum vine și moda GSI-urilor (niște rom-uri "universale", dar trebuie să ai un vendor bun și de la android 8.1 în sus). Am folosit 2 ani de zile astfel de rom-uri până când Google a început să bage bețe în roate utilizatorilor prin diverse restricții. Nu e ceva ce nu se poate rezolva, dar prefer să nu îmi mai bat capul. happy

| Costis3x69 explică (pentru literallythesamebruh):

Da mă refer la cei care instalează android 13 pe Samsung Galaxy S2 dau android 5.0 pe Samsung Galaxy Ace sau multe alte situații de genul asta

3 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

15 ani? Cam pe atunci s-a lansat android 1...

Telefoanele pe vremea aceea aveau 256 MB ca memorie. Un custom rom azi are nevoie de 10-20 de ori mai multa memorie.

| Costis3x69 explică (pentru carevaescu):

Nu android 1 adică android 1.5 Cupcake a fost lansat in 2007/2008 și avea 1 GB RAM și 2 /4 intern