| Cosmin_Vali_1994 a întrebat:

Salutare tuturor.Detin un laptop Medion Akoya e1318T.Acesta fiind un laptop secundar (Facebook filme word si cam atat). Problema mare este procesorul care sta in permanenta la 50% 60% minim. Daca deschid Chrome Opera procesorul lucreaza la 100% si sacadeaza rau tare merge in reluare la propriu.Cum pot rezolva problema.Precizez ca nu sunt praf la pc deci cei care se ofere sa dea un raspuns sec sau care nu au timp sa isi bata capul sa se abtina.

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Daca i-ai instalat de curand un sistem de operare sau nu il ai de mult, daca are toate driverele instalate, si nu se incinge procesorul (ii verifici temperatura instaland un anumit software corespunzator procesorului), atunci n-ar trebui sa faca asa. Maxim ii poti cauta, daca se mai gasesc, un sistem de operare "performance edition", care sa iti optimizeze utilizarea memoriei si a procesorului, scapand de ce nu-i e lui folositor.

| RAY a răspuns:

Cpu e slab? instaleaza torch sau mozila sau reinsteazala windowsul

| CPAElites a răspuns:

Nu ai ce-i face! I-a trecut vremea acelui procesor...
Eu am un Medion Akoya e1210 si-l folosesc sa uploadez fisiere cu t*rent..si le amonetizez cu CPA big grin
Mi-a adus aproape 1500$ in doua luni laughing

| supermamici a răspuns:

Acela nu este un laptop ci un notebook. Este oarecum normal... incearca o scanare de virusi o reinstalare de windows dar si o aerisire mai buna (daca ai un cooler pad). Ai putea sa schimbi rezolutia la care vizualizezi filmele si sa nu deschizi jdemii de taburi in browser. Un mic tweak nu ar strica (ctr-alt-del daca esti pe windows si apoi tasks si vezi ce iti mananca) Deseteaza update-ul automat si (desi nu recomand) dezinstaleaza antivirusul.