E o problema a aplicației de YouTube pentru TV.
Incearca sa conectezi TV ul la un calculator, folosind un cablu HDMI de ultima generație (2.1! ), sau DisplayPort 1.4 (dacă are ieșire ).
https://us.community.samsung.com/......d-p/689774
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar asta ar inseamna sa mai dau vreo 2.000 € pe un laptop smeicher. Nu multumesc. Momentan am un laptop vechi care nu are HDMI dar care ruleaza bine pe muzica. Am un ASSUS din 2009. Cred ca este primul tip.
Cred ca te restrictioneaza viteza la internet. Poate ar fi bine sa conectezi pc-ul prin chromecast la TV si sa ii trimiti semnal 8K din laptop. Nu cred ca Samsung se joaca cu clientii! Ar mai putea fi o problema cu upscaling-ul https://televizoaresmart.ro/televizor-8k-sau-televizor-4k/ Cel mai bine ar fi sa faci rost de un filmulet nativ 8K de la Samsung si sa il urci pe un stick si sa il rulezi asa.
Salut. Exista pe tv un clip demonstrativ de la Samsung. Intrebarea era de ce acele clipuri care ruleaza si au Titlul 8K HDR 60fps pe YouTube nu le deschide TV - ul la rezolutia 4320p 8K, ci vede rezolutia Maxima 2160P HDR 60fps 4K la acele clipuri care ruleaza si au Titlul 8K HDR 60fps pe YouTube. O fi si netul, nu zic. Dar cel mai rau caz acele clipuri nu rulau la rezolutia 4320p 8K si ramaneau blocate. Dar eu nici macar nu vad acea rezolutie ca sa o selectez... Vad Maxim 2160P 4K pe acea Scala de rezolutii din setarile aplicatiei preinstalate YouTube.
Este o problema de software ce urmeaza sa fie rezolvata, mai exact din cauza ca TV-ul nu suporta un anumit codec.
Asta inseamna ca la urmatoarea, s-au mai bine zis prima actualizare de software, apoi imi va arata si rezolutia 4320p 8K pe YouTube?
Teoretic da, însă asta depinde mai mult de Google decât de Samsung.
Cineva mai mi-a spus ca TV-ul nu are absolut nicio problema. El are rezolutia 7.680×4320 ( 8K ) numai ca momentan este o problema de " Inceput ". Adica situatia de acum este exact ca aceea de atunci cand a inceput sa apara pentru prima data 4K?
Adevărat, TV ul nu are probleme, dacă ai un clip 8k descarcat de pe YouTube sau filmat cu o camera 8k, sau orice clip 8k in general...va rula perfect.
Sau cum spuneam, pe YouTube cu printr-un laptop/PC conectat la TV.
Însă direct prin aplicația de YouTube a TV ului nu merge pana la un update ulterior.
Poți încerca însă altceva: sa deschizi browserul televizorului și sa accesezi (www.youtube.com) prin Browser, nu prin aplicație.
Nu garantez ca va rula conținutul 8k, dar nu pierzi decât 2 minute dacă încerci.
Da, am incercat si acest lucru insa, prin Internet Browser, pe YouTube vede rezolutia Maxima 2160P HDR 60fps 4K, pe acele clipuri care ruleaza si au Titlul 8K HDR 60fps. Asta pe YouTube Browser. Dar, daca acelasi clip de cu titlul 8K HDR 60fps il rulezi din aplicatia YouTube pe TV si setezi binenteles Calitatea Videoclipului, dispare acel HDR 60p si arata doar rezolutia Maxima 2160P. Atat.