Cel mai probabil rasa umana se va autodistruge inainte sa ajunga in acel punct. Legat de legile lui Asimov si cum ar putea ele sa ne apere in cazul in care blablabla, eu cred ca in principiu sunt suficiente, dar... ramane de vazut.
Cred ca legile sunt nule.Deja exista escroci care folosesc AI pentru a scrie carti si a freca menta la job etc., a face in general lucruri care necesita perseverenta, dedicare, anumite cunostinte, niste abilitati pentru care oamenii muncesc de-a lungul timpului. Apoi hop si AI, care sterge cu buretele cele mentionate anterior.
Deja apar articole pe diverse site-uri, scrise cu AI in mai putin de un minut, iar cand te uiti la autor scrie facultatea de jurnalism.Hilar.
Asta nu tot rau se numeste? Sau tu te gandesti ca singurul rau e dominarea lumii, ca in desenele animate si filmele marvel? Nu asa functioneaza. Poate tu consideri ca AI intra la categoria Work smarter, not harder.Din ce am vazut eu pana acum, intra doar la categoria Work lazier, not harder.
Nu ai citit Asimov in viata ta, nu? Se vede din raspunsul tau. Iar AI-ul poate fi momentan cel mult o unealta ajutatoare, sub nici o forma sa il lasi sa iti faca treaba macar la fel de prost ca tine. Crede-ma, am testat de cateva ori la scris de articole, si e inca departe de adevar daca tii la calitatea muncii tale.
Am o parere buna despre roboti, ma gandesc ca putem coloniza spatiul cu roboti prima data si dupa mergem si noi
Nu am citit.Op nu scrie nicaieri ca vrea raspunsuri numai de la cine a citit.A si scris,, Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, iată mai jos aceste legi: Legea 1: "Un robot [...]'', deci nu vad problema.Am facut apel tot la calitatea muncii si am dat exemplul cu articolele, in sensul ca majoritatea celor postate online erau oricum de calitate inferioara, iar AI nu ajuta deloc.
Pai da, legile respective se refera la roboti autonomi si care dispun de inteligenta de nivel uman. Chat GPT si altele de genul sunt la nivelul maimuta cam prostutza.
Inteleg unde bati, dar asa simplistic Chat GPT e tot un robot, doar ca pentru chat.E drept ca nu i s-a oferit un corp si zici ca e varianta cheap, ca nu are factorul ala uman atat de dezvoltat, dar daca sugerezi ca nu poate ajunge in viitor la nivelul Sophiei, care a tot facut furori in domeniul AI, cred ca te inseli.
"Cel mai probabil rasa umana se va autodistruge " Desigur se distruge din cauza "schimbărilor climatice" deci trebuie sa mâncăm pe rație gandaci...
Deșteptule, fix cei care polueaza cel mai mult pompează bani în vrăjeală cu "muh climate" și activisti gen Greta Thunberg. Vezi și tu profiturile pe 2022 ale Big Oil...
Ce nu mergeți voi talibanii climatici în China sau India sa protestati?
A, deci weekendul trecut nu a fost cea mai calda zi de octombrie de vreo nu'sh citi ani incoace? Iar faptul ca nu mai avem zapada iarna in multe zone in care erau nameti in anii ' 80 e doar o iluzie optica...
Eu nu protestez, doar incerc sa imi reduc amprenta proprie asupra mediului, atita tot. Iar imbecilii aia care blocheaza traficul si alte timpenii similare merita batuti cap in cap.
anonim_4396 întreabă: