| Lenutza1642654 a întrebat:

Salutare tuturor. Vreau sa-mi cumpar un calculator si am nevoie de sfaturi ca sa fie bun.Pretul nu conteaza.Am nevoie de el pentru ca sa lucrez in word, photoshop, net etc chestii... Ajutati-ma va rog

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Intra pe www.sony.com dar pe america si acolo poti vedea calculatoare adevarate.Sau pe www.apple.com la fel pe america si poti vedea modele si preturi care comparate cu Romania sint mai mici si cumperi ceva original si de calitate.Mam cam lamurit eu de calculatoarele ce se gaesc prin Romania.Nici nu mai stii care este original sau fake.Pt ce faci tu iti recomand All in One Sony Vaio.Cauta si o sa vezi cum arata cit costa si ce poate face.Practic aceste all in one ai doar un ecran mare de 24 de inchi si ala e tot calculatorul.are si touch screen are si taste wireless boxe totul integrate intr-un singur corp si destul de subtire, full high definition LED, zgomot deloc, incalzire deloc, merge struna nici nu auzi.Eu am unul de genul asta.Vezi ca poti sa si customized, adica sa alegi tu anumite piese la el.Toate vin standar si tu poti alege, procesor, video, display 2D sau 3D, si rami.Consuma si f putin pentru ca foloseste procesor M, eu sint foarte multumit de el, il am de un an deja.Mai sint si alte all in one dar dupa ce am vazut tot ce exista pe piata am ales pe asta.Imaginea este cristal, nici Samsung nu are asa ceva.Na uite ca le fac reclama la astia de la Sony dar iti spun cum sta treaba.Na tu acum alegi ce doresti.Dar poti alege si desktopuri clasice, si laptopuri tot de acolo.Bafta si daca ai ceva nelamuriri ma gasesti pe aici.A si sa nu uit in america orice calculator de care ar fi el vine cu Wind instalat deja deci nu ai cum sa ai nici o probleme. Spun asta ca am vazut prin Romania se vind calculatoare fara wind pe ele ceea ce pentru mine este de neconceput.Nu pot cumpara un calculator fara windows pe el pentru ca nu stiu cum o sa functioneze.Am vazut deja destui pe aici cu probleme tot timpul.Scuze ca am scris cam mult dar asa sa iti faci o idee, ca nu cumperi calculatoare in fiecare zi.Bafta si numai bine

| al3xander a răspuns:

In ziua de azi cam orice calculator functioneaza pentru programe de office, photoshop si internet. acum la calculatoarele noi mai este importanta placa video (care este importanta pentru jocuri, programe de editat filme, 3D etc.), in rest un procesor decent au cam toate, memorie RAM sa aiba 4GB (si cam toate au, unele chiar si peste). unul ieftin si bun este http://www.emag.ro/......EGHRKBBBM/
unul foarte performant http://www.emag.ro/......ET8YNBBBM/
(insa nu are rost sa dai atatia bani pe un computer atat de scump daca vrei sa-l folosesti doar pentru word, photoshop si net)

| ServicePC a răspuns:

Iti recomand un desktop facut la comanda