Nu poti. Spotify nu are suport pentru profile separate, cum e la Netflix. Cum e un singur profil per cont tot ce e ascultat pe un dispozitiv va aparea si pe celelalte.
NU. MAI. DAI. CONTUL. LA. ALTII! E atit de simplu. Persoana aia nu poate sa isi faca cont, ce puii mei?
Am dat contul pur și simplu...
Eu am pus o întrebare serioasă, nu vreau un răspuns ce nu are vreo legătură cu întrebarea mea...
Asta pentru ca nu stie sa foloseasca spotify-ul persoana respectiva. Cu spotify poti sa asculti muzica pe un singur dispozitiv, poate sa apese -> Select Device (chiar langa bara de unde setezi sunetul *pe versiunea desktop) si sa aleaga acolo pe ce device vrea sa asculte muzica. Nu poate asculta muzica si pe telefon si pe pc in acelasi timp cu spotify.
Iar raspunsul e foarte serios si are legatura cu intrebarea.
Pai asta ziceam, cand unul asculta muzica celalt nu poate asculta pentru ca e un singur cont. Daca unul schimba piesa o schimba automat si pentru celalt. De aia nu as imparti spotify, mai ales ca la 5 euro e chiar ieftin. Si acum e promotie si cred ca e gratis o luna sau mai mult.