| Gabiy2k a întrebat:

Salutare, vreau sa-mi fac cont de Google AdSense.
La pasul 2 [Furnizați-ne detalii despre materialele dvs.] imi cere la un momentat: Voi afisa anunturi pe: __ si aici trebuie un link si nu stiu ce link..ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Bybanu a răspuns:

Nu poti face cont adsense fara sa detii un site. tu trebuie sa le dai site-ul ca ei sa poata verifica daca ceea ce exista pe site este legal. plus ca anunturile le poti pune doar pe site-ul tau, daca le pui si pe alt site risti 90% sa-ti inchida contul!

6 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Site-ul tau pe care vei pune anunturi adsense

| Gabiy2k explică (pentru Bybanu):

Eu.vreau asta pentru youtube...sa le sincronizez...deci pun link cu canalul meu?

| Gabiy2k explică (pentru Bybanu):

Eu vreau sa sincronizez adsenseul cu youtube,... nu stiu cum sa ti explic. pun acolo link cu... canalul meu de yt?

| Bybanu a răspuns (pentru Gabiy2k):

Nu nu, in contul tau de youtube la Manager Video - la Canal - Generare Bani - http://refresh.ro/......bani-1.jpg - si acolo iti vei crea cont adsense

| Bybanu a răspuns (pentru Bybanu):

Nu poti face cont adsense fara sa detii un site. tu trebuie sa le dai site-ul ca ei sa poata verifica daca ceea ce exista pe site este legal. plus ca anunturile le poti pune doar pe site-ul tau, daca le pui si pe alt site risti 90% sa-ti inchida contul!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Link catre site ul tau cel mai probabil

| vioricavio a răspuns:

Trebuie sa introduci link ul site ului tau sau a paginii pe care vrei sa ti se afiseze anuntul sau anunturile.