| alexanderneon21233 a întrebat:

Salutari, am achizitionat un laptop acum 2 ani si ceva si nu am facut nimic la el nici macar nu am reinstalat windowsul, se cam incinge dupa vreo 10 ore de functionare cuntinua precizez ca il folosesc doar pentru gaming, ar trebui sa schimb pasta termoconductoare de sub procesor?

3 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Vad ca ai primit deja doua raspunsuri. problema ta e ca ai un laptop. cel mai indicat e sa-l duci la o firma ce se dedica a reparar calculatoare. daca spui ca in mai bine de doi ani nu i-ai facut nimic tind sa cred ca nu esti prea interesat de partea tehnica a unui calculator. si ca sa desmontezi un laptop sa il cureti, sa schimbi pasta termica iti ia 3-4 ore in cazul in care esti obisnuit sa faci asa ceva. mult noroc

| stlucian a răspuns:

Odata ce ai desfacut laptop-ul recomand o aspirare ATENTA a cooler-lor (daca te pricepi catdecat). Apoi vezi daca se mai incinge la fel.Proprietatile pastei au suferit modificari in acest timp si daca te bizui inlocuirea ei e binevenita :-bd

Grija cu aspiratorul sau foloseste un tub cu aer (spray) e mai recomandat!

http://www.shopmania.ro/q-spray-aer-comprimat
il gasesti in supermarcheturi sau in magazinele de componente PC

| Razvanrazy a răspuns:

In primul rand cine sta 10 ORE la laptop?
In al doilea rand e posibil sa ai praf la cooler iar aerul cald nu poate iesi si laptop-ul se incalzeste.Asa ca du-l la un servicesa il curete.
Ca in doi ani cred ca sa acumulat ceva.