Deci datele de pe card-ul extern sunt acolo si nu are nici-o legatura ca ai facut bootloop.
Datele din interior la telefon cred ca nu prea mai sunt sanse sa il recuperezi.
Am avut si eu problema asta cand m-am jucat cu galaxy gio al meu am incercat sa fac cumva sa scap de boot loop ce am gasit pe xda dar n-am reusit, pana la urma m-am dus la gsm si mi l-a resoftat si mi-a pus softul original.
Nu cred ca ai ce sa faci, te duci la gsm si ii explici ca vrei sa salvezi ce ai acolo
Din moment ce am scris despre ce telefon este vorba nu înţeleg ce "visezi" tu cu card-ul extern.
...iar Bootloop-ul nu l-am făcut eu, ci e un bug pe care îl are telefonul probabil din cauza Android-ului (care era ultima versiune stabilă).
De Bootloop pot scăpa, doar am zis că nu e problema cu Flash-uirea ci cu recuperarea datelor!
Nu consider ca fiind o variantă valabilă mersul la "gsm"... aşa că aştept alte variante care nu implică să las telefonul pe la diversi "băieţaşi" de cartier.
Ce soluţii mai există?
Poti sa comentezi mai frumos, aici ne scriem fiecare opinia si ti-am dat sugestii, acei "baietasi" de cartier au diploma care stiu sa faca mai mult decat sa puna un custom rom pe un telefon.
Card-ul micro sd este card-ul extern.
Si m-am referit la faptul ca poti scapa de boot loop fara a flashui alt rom, exista tutoriale pe internet oricum nu te mai pune la asa ceva daca nu te pricepi, faci experimente cu telefonul tau aiurea.
Ce solutii crezi tu ca exista? ai incercat din recovery sa activezi stocarea USB?
Nu ai alta optiune
Pot. La fel şi tu te poţi interesa înainte să comentezi, asta ca să nu fii în necunoştinţă de cauză şi să pari penibil.
La modelul meu de telefon nu există slot de card micro-sd! Nici n-am specificat aşa ceva. Am zis de sd-card care este memoria lui internă (aşa e denumită în caz că nu ştiai)... aşa că poate ar trebui să nu te mai pui tu să răspunzi dacă nu te pricepi. Nu te mai da rotund că nu câştigi nimic. Măcar ai mai învăţat o chestie acum.
Şi, pentru cultura ta generală, o mare parte din băieţaşii ăia cu diplomă dau altora telefoanele să le "repare". A fost cazul şi sunt păţit, nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă. Şi nu mi s-a întâmplat doar mie şi nu e vorba doar de un "service".
Din recovery nu pot să activez nimic de genul ăsta. Cel puţin nu din Recovery-ul de fabrică. Poate cu CWM dar n-am aflat cum.
Şi btw, trimite-mi şi mie te rog modalitatea aia de-a scăpa din bootloop fără o flash-uire nouă din moment ce nu există ROM-ul încărcat în update.zip-ul din memoria internă (şi singura, de altfel)! Poate eşti mai "destupat" decât mine pentru că eu unul n-am găsit nimic de genul ăsta.
Scuze că m-am aprins aşa dar când ai început cu micro-sd-ul mi-am dat seama că eşti pe lângă subiect şi eu vreau decât soluţii pe partea cu recuperarea datelor. Pentru bootloop la o adică îl trimit în garanţie şi nu mă mai stresez cu nici un băieţaş... dar. după cum ziceam, problema e la recuperarea datelor ceea ce nu vor face cei de la garanţie. De ce nu, nu am idee. Şi ăştia sigur au diplome deci nu sunt incompetenţi. Pe de altă parte, cu diploma te poţi şterge undeva, so...
Alte opinii?
Dupa cum vezi nimeni nu iti raspunde iar daca nu stii sa apreciezi eu zic sa nu mai comentezi aiurea.
Nu mai ma pun la mintea ta si stiam de micro-sd si nu stau sa caut la fiecare intrebare detalii despre telefon si sa fac cercetari, asta e treaba ta, eu doar ti-am dat opinie, daca nu e buna nu mai comenta aiurea.
In al doilea rand nu ma cunosti, comentezi la adresa unui om care nici macar nu ii stii numele real.
In al treilea rand nu e vina mea ca tu ai in oras numai oameni " de cartier", eu cunosc prieteni care lucreaza la gsm si se pricep, daca tu dai peste oameni inculti nu e vina mea, cine se aseamana se aduna.
Daca vreau putem sa ne certam pana cand incepi sa plangi dar are rost? ti-am dat sugestie, nu iti convine nu mai comenta aiurea si vezeti de treaba ta
Câţi ani ai?
Apreciez când am ce. În cazul tău nu am ce. E simplu. Simplul fapt că mi-ai scris ceva nu e de apreciat. Poate cauţi atenţie... pentru că, aşa cum ai spus şi tu, nu ai fost atent la detalii. Dacă răspunzi doar ca să te aflii în treabă e problema ta. Pierzi timp aiurea.
Daca ştiai de micro-sd şi nu avea nici o legătură cu subiectul de ce l-ai mai adus în discuţie? Deşteptule! Sau poate că nu.
În al doilea rând nu comentez la adresa unui om ci la adresa comportamentului şi atitudinii. Nu ştii ce vorbeşti. Dar se pare că-ţi place... Ce să zic, continuă. Bravo ţie... Sau nu.
În al treilea rând eu nu te-am jignit. Asta cu "cine se aseamănă se adună" e pentru oameni limitaţi; aparent eşti şi tu unul. Şi eşti nesimţit. Şi frustrat. Nu sunt jigniri, sunt simple constatări.
Şi stai liniştit. Când vrei să plângi anunţă-mă şi ne "certăm" până ţi se acreşte.
And btw, mai calmează-te cu "sfaturile" şi "răspunsurile" tale pentru că ai fost complet pe dinafară. Eu zic să te opreşti şi să cauţi atenţie în altă parte.
Dacă mai comentezi tot pe "lângă" te raportez. Eu zic să-ţi vezi de "păsăricile" tale dacă te crezi atât de superior şi lasă-mă pe mine în prostia mea. Politicosule.