Daca vrei gaming, ia si te joaca cu GeForce Now. E un laptop FOARTE MISTO, de cursa lunga. Nu as recomanda sa il chinui inutil cu jocuri, desi de facut fata va face - nu ca performanta, cit ca rezistenta. Nu ai mentionat ce Ryzen exact, si ce placa video are.
Lenovo ThinkPad T14 cu procesor AMD Ryzen 7 PRO 6850U, 16GB, 512GB SSD, AMD Radeon Graphics 2.70 gHz. Windows 10 Pro, Black..Mai mult de atât nu atou ce sa îți zic ca este sigilat și nu prea am informații
Ah, parfum. Il vinzi?
Când ai spus că ai primit un cadou mai "ciudățel" mă gândeam că ai primit un pulover cu trei mâneci...
Deci ai primit cadou un laptop de 1200 de euro și nu știi ce să faci cu el? Întradevăr, o problemă gravă.
A zis ciudatel fiindca nu e Asus sau Acer cu Intel si NVIDIA.
Nu ai placa video si recomand urgent sa schimbi harddiskul cu un Ssh. Urgent. Poti sa te joci ar jocuri casual si light
Lol, a zis el hard disk. Nimeni nu mai fabrica laptopuri cu hard disk de vreo citiva ani...
))))) ti-am spus ca nu ma pricep, nu am mai folosit pc de la 10-11 ani, și daa, chiar caut un cumpărător.
Nu e bai, nu esti tu de vina. El trebuia sa isi dea seama ca desi ai zis hard disc, un laptop nou acum nu are cum sa vina cu asa ceva. Cit vrei pe el/in ce oras esti?