| Afrasinei_Niculae_Vily_1981 a întrebat:

Salutari. Am un tv Samsung, cumpărat în 2016 și de curând după ceva timp de mers face că în imaginile pe care le voi adăuga la aceasta postare. După ce îl scot din priza și îl las stins macar 10 minute, merge din nou ok, cu imagine normală mai mult sau mai puțin timp, chiar și câteva ore, după care face din nou asta. L-am dus la reparat și acolo nu a făcut nici o figură iar electronistul a spus că nu are nimic, la el nu s-a stins nici după câteva ore de mers. După ce l-am adus acasă de la "reparat" a făcut din nou.Ce sa fie? Mulțumesc anticipat. https://imageupload.io/g/GTw2DW4TO7

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Problema poate fi de la supraincalzirea unei piese sau un defect de contact.
Din pacate, in caz de supraincalzire, depanatorul poate vedea defectul doar cu capacul montat.
Daca problema apare instant, dupa care imaginea nu se mai modifica /se strica treptat, si mai tare, atunci poate fi o problema de contact.

3 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Din 2016 ati cumparat? Si a mai fost defectat si reparat pana acum? De cate ori? Contactati reprezentantul firmei SAMSUNG din localitatea dvs. sau din aproppiere!

| Afrasinei_Niculae_Vily_1981 explică (pentru untu):

Nu, nu a mai avut nici o problema până acum.

| Adrian5575 a răspuns:

Are o piesa defecta care atunci cand se incalzeste, face probleme. Dupa ce il lasi 10 minute, se raceste si merge ok. Mergi inapoi la electronist cu TV-ul si cu pozele si stie el ce are de facut.