anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari, as vrea daca se poate niste exemple de laptopuri pana in 3000 de lei cu diagonala de cel putin 17 inci, o palca video gtx si un procesor Intel i5. Dupa lungi cautari am gasit un laptop cu aceste cerinte, numai ca are diagonala de 15 inci, nu 17 si costa 2800 de lei, un pret excelent dupa mine.(Laptopul poate sa fie si in SUA, am relatii acolo care imi pot trimite in Romania)

8 răspunsuri:
| ShNySnYGer a răspuns:

Lol daca ai relatii cauta.ce are unu de 15? eu am si e foarte ok mai bine ca la monitor de 22 laughing... daca nu-ti convine ia-ti 1 mouse, 1 tastatura wierless si un monitor de 17 si ai rev problema

| Zabbyel a răspuns:

laughing mosule daca ai relatii acolo smug la ce mai pui aici intrebare pentru ajutor?rolling on the floor
:::::: plec ::::: arshhh :::: sunt deja in mers :::: rolling on the floorrolling on the floor nu cumva daca dai un "bip" aduci america in coa smug

| Cristian1313 a răspuns (pentru Zabbyel):

Ok, am inteles. Daca ati venit sa faceti misto puteti sa va intoarceti din groapa din care ati rasarit. Mai bine numai intrebam daca va stiam asa happy se vede cultura ta vanatorule, din poza de la avatarhee hee Cand am spus ca am relatii, m-am referit la faptul ca AM PE CINEVA CARE POATE SA IL TRIMITA AICI, in tigania asta infernala numita "Romania".

| Zabbyel a răspuns (pentru Cristian1313):

Opa rolling on the floor le ai vad cu "groapa" alea-alea rolling on the floor
ia te rog frumos love struck iumeste-Ma rolling on the floorrolling on the floor si explica-i
vanatorului ce mort rolling on the floor)))) ai "dezgropat"
si i-ai "furat" costumu ala de maimutzoi dupa tine a?
doamnee rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Cristian1313 a răspuns (pentru Zabbyel):

Eu macar am bani de haine, nu ca tine amaratule, nu traiesc ca tine intr-un varf de munte intr-un sat cu populatie tu si familia ta, cu o antena si un monitor in fata. Daca nu vrei sa il ajuti pe cel care intreaba atunci taci din gura si plimba oile pe deal. Si inca ceva, cand vad limbajul ala al tau de mess si miile de emoticoane pe care le pui ca spam, imi vine sa ma dau cu capu de pereti si sa ma rog sa vina 2012 ca prostii au invadat planeta rolling on the floor

| Cruciuliță a răspuns (pentru Cristian1313):

Lasa-l in plata Domnului. E pierdut omul, asculta-ma! Sfatul meu: Copile, ia-ti ce-ti place, nu te grabi cand alegi ceva valoros pentru viitor. Strangi bani, mai rogi parintii sa mai adauge si ei cativa pe acolo, si cumperi ce vrei, nu unul numai sa fie. Mai bine amani achizitionarea lui pentru cateva luni decat sa iei ceva numai sa fie. Daca vrei neaparat 17 inci, atunci da-l incolo pe cel de 15 inci. Mai astepti, mai cauti si, chiar daca mai adaugi niste banuti acolo, macar ai ce-ti pofteste inimioara. Numai bine.

| Cristian1313 a răspuns (pentru Cruciuliță):

Intrebarea e cam veche dar mersi pentru raspuns, pana la urma am ajuns sa achizitionez un Lenovo din SUA http://shop.lenovo.com/......tem.detail

| Zabbyel a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))) maxim asta rolling on the floor))))))))))) rolling on the floor)))))))))) amarat eu a?rolling on the floor)))rolling on the floor)))))))) gogule ma gogule ma rolling on the floor)))) vezi ca ceasul ala dupa mana mea fuge peste 32 mii € si eu amarat rau de tot :X:X ca un fraier de dorobanti :X:X
ps: cauta pe google scrie asa : le mans aia conduce unu ca mine crying