| ISaidHelloToMe a întrebat:

Salutari.
Deci vreau sa imi instalez internet de la RDS (pentru ca aparent cei de la Romtelecom ma pun sa platesc 50 de lei pe luna pentru 80 kbps) si vreau sa imi iau pachetul de 1000 mbps si sa intreb daca il mai are cineva, daca ii atinge 1000 mbps? Pretul mi se pare destul de okey pentru 1 GB( adica vreo 60 lei+5 lei chiria routerului). Voi ce ziceti?

Mersi.

10 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Eu zic sa te multumesti cu 500mbps...
Nu de alta, dar rds-ul ofer aun internet de te darama. Fara glume. Avem cea mai mare viteza din Europa, la cel mai mic pret. In Anglia un abonament de 1000mbps spre exemplu costa de la 210 lire(Adica 1100 lei) in sus.
Revenind, problema e ca la 1000mbps nu cred ca ai pc atat de puternic incat sa tragi cu 1000mbps. La 1000mbps, din descarcari stii tu de care, ai scoate cam 120mb/s. In timp ce acum ai 0.08 mb/s spui tu...
Cum deermini daca ai un pc adecvat: daca nu ai amcar cpu Intel core i3/5/7 sau amd phenom 9xx sau fx6k+, atunci nici sa nu te gandesti. Asta e sfatul meu, deoarece o s-a cam dai banii degeaba...

| darrio2007 a răspuns:

Cu ce te incalzeste ca ai 1000 mbs daca uploadul este de 100 mbs? Eu am de la UPC cu 60 de lei tv digitala 109 programe+internet de 150 mbs+telefon fix.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu o sa iti atinga niciodata viteza aia stai linistit. Ai nevoie de placa de retea de 1gigabit, si ssd, precum se specifica si pe site la ei. De asemenea aia e banda maxim posibila, rar o sa fie vreun server ca sa suporte astfel de viteze. Practic abonamentul asta e mai mult de marketing asa

| ISaidHelloToMe explică:

La mine se downloadeaza de pe vreo 2 calculatoare mai mereu, deci am nevoie de putere. Procesorul nu e o problema, am un pc destul de performat. Cred ca ma pot multumi si cu 500 si daca am nevoie sa upgradez la 1 gb. Multumesc pentru raspunsuri.

| mast3r a răspuns:

Nu iti va ajunge niciodata la 1000 Mbps, viteza aia se imparte la 8 deci vei putea descarca maxim cu 125 MB/sec. Daca nu ai vreo firma cu profil IT/telecom iti este suficient si abonamentul mai mic, si de banii ramasi iti cumperi router (50-100 ron costa )

| Ioana_Florentin_Cătălin_1997 a răspuns:

Poti sa atingi 1gb dar iti trebuie un pc bun, cu procesor minim i5.