Da, este bine ca Windows Update sa ramana activ, el iti va aduce ultimele update-uri legate de NET.Framework, cat si de noutatile micute adaugate in Windows, daca il vei opri, nu vei mai benficia de calitate Framerate foarte buna.
Sper ca te-am ajutat!
Nu sunt bune deloc updaturile. Eu nu le folosesc si nu am probleme. Deja am 3 luni de cand nu am av si nici updates si descarc mult si nu am probleme. Update fac la placa video din an in pasti prin geforce experience care macar ia update oficiale nu porcarii ca si windows updates.
Si nVIDIA mi-a facut figura odata dupa un update nu mai intra placa video in p0. Ce m-am speriat ca am ars-o. Statea doar in p2 la 135 mhz abia rulau filmele full screen si nici un joc. Se pare ca era un update unstable care fusese deja raportat de altii. Dupa urmatorul update s-a remediat. Chestie mai retardata decat update nu am vazut. Iei un driver care nu are probleme, testat de altii si gata. Doar updateurile la zi nu imbunatatesc performantele, puterea unei componente nu se schimba prin soft.
JeSuisLeRoi întreabă:
ZaKid întreabă: