Salut, ti s-au instlat niste root-kit-uri. Nu prea mai ai ce sa le faci decat sa instalezi windows-ul de la zero. Nu mai instala programe obscure care iti propun toate gunoaiele. Bafta.
Din cate imi aduc eu aminte, l-am mai avut instalat acum cativa ani, dar atunci am reusit sa il sterg... acum dumnezeu cu mila. poate am sa reusesc sa fac ceva. Mersi de sfat.
Incearca cu un anti-rootkit, dar nu stiu in ce masura il poate sterge complet.
Daca nu rezolv nimic in seara asta... am sa instalez din nou windowul. dar asta am sa o fac maine dupa ce desfac laptopul ca s-a cam imbaxit cu praf si nu ma mai ajuta sistemul de racire. in jocuri am fps mic, si multe altele
Eu folosesc un cooler-pad si pot spune ca isi face treaba bine. Cred ca stii ca ar trebui sa-i schimbi si pasta. Bafta
Nu am ce sa schimb decat laptopul cu totu ) sau sa vad daca gasesc vreun cooler ceva, daca nu il demontez ii fac o carcasa si il fac ca pe unitate )... alta problema nu am la el, decat racirea, se incalzeste de prajesti ouale pe el
Pai si eu am tot o antichitate dar un cooler-pad bun raceste cam cu zece grade in jocuri. Si sa nu il tii pe genunchi ca atunci chiar prajeste oua , cel mai indicat e pe o suprafata tare. Pe pat ii sunt acoperite orificiile de ventilatie.
Pai sta pe masa fara nimic pe ea ) i-am scos si bateria... si treaba asta mi-o face de cateva zile ma gandesc ca de la praf e
Lasi un id de mes? sau skype
Da asa am patit si eu cu un virus, reinstaleaza windowsul doar asa scapi de el. Bafta :]
anonim_4396 întreabă: