Man Windows 8 nu til primeste windows 7 til ia da dar pe 32x nu pe 64 nici pe 86 dar cel mai bun este windows xp sp3 recomandat sau vista
Xp sau win 7, win 7 o sa-ti mearga foarte bine atat timp cat nu il incarci cu prea multe programe.
docamdata nu vreau sa aud de win 8.
Succes!
Windows 8 consuma mai putine resurse si aparent este mai bine optimizat decat 7; nu pot sa-ti ofer o parere personala, nici nu l-am atins.
Windows 7 iti va merge, configuratia asta oricum nu o folosesti pentru jocuri asa ca filme / muzica / browsing toate se vor comporta mai bine pe 7 decat pe xp.
Procesor de 1 GHz sau mai rapid pe 32 biți (x86) sau pe 64 biți (x64)
1 gigaoctet (GO) RAM (pe 32 de biți) sau de 2 GO (pe 64 de biți)
spațiu disponibil pe hard disk de 16 GO (pe 32 de biți) sau de 20 GO (pe 64 de biți)
Dispozitiv grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0 sau mai recent
Cerințe suplimentare pentru a utiliza anumite caracteristici:
Acces la Internet (poate fi contra cost)
În funcție de rezoluție, redarea video poate necesita memorie suplimentară și hardware grafic avansat
Unele jocuri și programe pot necesita placă grafică compatibilă cu DirectX 10 sau mai mult pentru performanță optimă.
Pentru unele funcționalități Windows Media Center, pot fi necesare un tuner TV și hardware suplimentar
Windows Touch și Tablet PC-urile necesită hardware specific
Grupul de domiciliu necesită o rețea și computere care execută Windows 7
Crearea de DVD-uri/CD-uri necesită o unitate optică compatibilă
BitLocker necesită Trusted Platform Module (TPM) 1.2
BitLocker To Go necesită o unitate flash pentru USB
Windows XP Mode necesită în plus 1 GO de RAM și 15 GO de spațiu suplimentar disponibil pe hard disk.
Muzica și sunetele necesită ieșire audio
Sfatul este sa faci cum vrei tu... Windows 7 este un pic(0, 2%) mai greu dar eu mam obisnuit in 2 zile eu avand Windows XP 5 ani.Iar Windows 8 este foarte foarte greu crede-ma si este si greu de instalat.Iti ofer Windows 7
viorel96 întreabă: