Daca e Nikon, exista un singur centru:
Restart Service (Centrul Service Nikon)
www.restart.ro
Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
Telefon 021-313.45.66, Email solutie@restart.ro
Daca e Sony:
ABSOLUT VIDEO SRL
Calea Crangasi, nr. 5, bloc 3, parter, Bucuresti, 060331
JUST IT SRL
Sos. Stefan cel Mare, nr.40, bl.118, PARTER, sect.2, Bucuresti, 20146
Pentru alte marci, intreaba la unul dintre acestea.
Https://www.google.com/search?q=reparatii+electronice+sector+4
https://www.olx.ro/......ectronice/
DAR, DA TELEFON INAINTE, sunt chestii care nu se repara cum ar fi chiar o camera DSLR (cred), pentru ca, daca trebuie inlociit ceva care nu se gaseste decat la producatorul respectivei camere, atunci nu numai ca platesti inainte, comanda speciala de la producator, si apoi astepti saptamani pana vine din Taiwan, China, Corea de Sud sau alt capat al lumii, dar chiar s-ar FOARTE putea sa coste atat de mult ca aproape iti iei alta camera... NOUA
bun venit in secolul 21, unde dupa ce se duce garantia, adioz si n-am cuvinte la un gadget foarte scump dupa ce s-a defectat
Nu se baga nimeni care repara electronice la camere, decat daca au specificat asta in descrierea serviceului. Intreaba la F64 daca stiu ei de un service de fotocamere care ar putea sa repare si modelul tau.
Apropo, nu lua in seama ce a spus Bizonul.
Orice se poate repara. Evident, dupa o diagnosticare.
Pretul, poate fi in functie de defectiune. Tu decizi apoi daca o repari sau iei altul nou.
Dar nu ti o repară nimeni in perioada asta, toti se pregatesc de Revelion, du te cu camera după data de 7 ianuarie cand se reîntorc oamenii la muncă după SF Ion.