Buna Gelu. Virusul a fot unul.exe sau poate altul si s-a installat in asa fel incat la stergerea lui, s-a sters si acel programe de compatibilitate cum spune userul care intreaba.singura solutii este sa reinstaleze windowsul reformatand partitiile. Posibil inca virsul sa mai aiba urme pe undeva.in price caz hardul e compromis, parerea mea.
Daca spui ca nu poti formata, trebuie sa existe un motiv. de ce? eu cred ca e modalitatea cea mai buna de a avea din nou un pc functional.
si daca spui ca nu poti formata si continui sa fii ferm in aceasta idee, iti doresc succes. posibilitati sunt, insa tot timpul o sa ai parte de erori si alte prostii.
pot sa te intreb ceva? ce antivirus asa destept ai de ti-a sters ceea ce spui?
Nu era vorba de a comenta, ci e calea cea mai buna si curata de a avea un pc care sa functioneze. am intrebat motivul deoarece intotdeauna e o cale de a face lucrurile cum trebuie. insa vad ca esti destul de ignorant.
desi se poate regla totul, si nu e acelasi lucru cum ar fi o formatare, cred ca nu meriti ajutor. deci scuze pentru ca ti-am raspuns la intrebare.
Buna Gelu. Virusul a fot unul.exe sau poate altul si s-a installat in asa fel incat la stergerea lui, s-a sters si acel programe de compatibilitate cum spune userul care intreaba.singura solutii este sa reinstaleze windowsul reformatand partitiile. Posibil inca virsul sa mai aiba urme pe undeva.in price caz hardul e compromis, parerea mea.