| nashu40 a întrebat:

Salutari tuturor!
Ma confrunt cu o problema foarte des intalnita : nu-mi mai recunoaste calculatorul un stick. Ceea ce ma nedumereste e ca s-a intamplat din senin. Mergea, l-am folosit si dintr-o data pur si simplu nu a mai mers. Am facut proba in toate porturile usb de la calculator, ba l-am probat chiar si la alt pc si tot nimic.
Stiti vreo metoda prin care as putea face ceva? Sa intru cumva si sa-l formatez sau orice altceva?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

Da, iei de pe net low level format, bagi stickul in pc si aprinzi utilitarul si il formatezi, daca problema persista trebuie o formatare pe linux, daca nici acolo nu se rezolva sau nu il vede in softul de mai sus, este ars si trebuie trimis la garantie daca mai ai!
succes!
Skype/Mess: sas.samp
Email: sasn3t@gmail.com

2 răspunsuri:
| cryyysss a răspuns:

Nu se poate face nimic, daca ai incercat stickul si la alt pc si tot nu merge, inseamna ca s-a stricat sticku si numai poti salva ce ai avut in el, poate doar daca te duci sa ti-l repare, dar nu te sfatuiesc deoarece costa mai mult decat face, merita sa dai bani doar daca ave-ai ceva important in memoria stickului. stima!

| StefanicaAna a răspuns:

Da poti sa-ti cumperi altu. Si eu am avut probleme cu cardul de la aparatul foto....ai sters poate din greseala ceva de la el...asa ca nu mai ezita sa mai stai pe ganduri, fugi si cumparati altul