| ManRo a întrebat:

Saluti!
Ce minciuni sa le spun parintilor ca sa îi conving sa imi cumpere un ps4 (din banii mei). Va rog sa imi spuneti ce sa le spun ex: „pe un ps4 poti vedea filme 3D sau full Hd la o calitate extraordinara"
Astept fraze de gnul. Ofer funda.
PS: ((ziua mea se apropie luna viitoare))

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Aceste lucruri trebuie PRIMA DATA discutate chiar cu parintii tai!
Abordeaza-le atunci cand sunt mai bine dispusi, veseli. Spune-le ca, ti-ai adunat banutii ban cu ban, fiindca marele tau vis este sa ai si tu cutare obiect, sau orice altceva.
Daca se discuta astfel, calm, civilizat si deschis, ai toate sansele sa obtii ce doresti. Insa fii si tu intelegator cu ei, poate au (contra)argumente serioase.
In orice caz, "inainte sa-ti cumperi un vis, trebuie sa dormi mai multe nopti!"

Gandeste-te bine, poate ar fi mai bine sa mergi undeva intr-o tabara de vara, sa ai aventuri de neuitat pentru o viata, decat sa-ti cumperi un aparat scump, pe care-l vei abandona repede de plictiseala.

| PiticotulPanda a răspuns:

Man sunt bani tai wtf dar spune-le ca ai nevoie si ca nu o sa le mai ceri nimic niciodata chiar daca asta nu e adevarat spune-le si ca o sa ii ajuti chiar daca asta nu se va intampla si ca este un fel de pc. nu am idei

| CinevaÎntreabă123 a răspuns:

Daca ai banii tai, nu inteleg de ce ei nu ar fi de acord. Spune-le chestii de genul ca vara vei avea cu ce sa iti omori timpul, mai chemi un prieten, una alta. nu-i minti, n-are nici o relevanta, spune-le ca si x are laughing nu stiu, spune-le ca tu consideri ca odata ce e banul tau ( muncit banuiesc ) nu au ce sa-ti impuna sa cumperi. bafta