| Flav a întrebat:

Saluti. One big problema. Aseara mobilul imi facea probleme, imi dadea o eroare si la indemnul unei persoane de pe site, i-am dat o resetare totala. Bineinteles, numerele din agenda nu erau trecute in Sim(rau e sa fii prost ba!), asa ca ma simt de parca as fi ramas cu sutienul in mana.
Intrebarea mea este: exista vreo optiune care sa-mi dea inapoi setarile avute? Ma refer ca un fel de restore la windows. Sau daca cunoasteti orice alta modalitate de-a-mi recupera numerele de telefon, ca de unele din ele chiar nu pot sa mai fac rost. N-o sa rasplatesc c-o funda, dar o sa fiu foarte recunoscator si n-o sa raman dator.
Asa e cand te intrece tehnologia si-si ia si taranul mobil. Mentionez faptul ca am Sony Ericcson W901. Multumesc pentru eforturi.

7 răspunsuri:
| adytzoi a răspuns:

Nici o sansa

| cretzufinish a răspuns:

Hai ca m-ai amuzathee hee Nu exista asa ceva. De intors la setarile din fabrica poti, dar la setarile personalizate nu. Sorry. Ai pierdut multe amante?laughing

| BUBULINA a răspuns:

Sa inteleg ca ai pierdut si nr meu de tel?

| aliceinchains a răspuns:

Chiar ca rau e sa fi prost! laughing
Nu se mai pot aduce inapoi, daca stiai ca nr din agenda nu sunt in SIM, de ce pisici i-ai dat resetare totala?!laughing Nici macar in timpul resetarii nu se mai poate opri...resetarea iti sterge tot, si imagini, nr de telefon si configuratiile facute de tine.

| alecs94 a răspuns:

Odata ce le-ai sters nu le mai poti recupera, suna la prieteni si afla de numere succes

| resp3ct a răspuns:

Din pacate nu le mai poti recupera. Data viitoare faci un backup si dupa ce il resetezi isi revin setarile si agenda (asa e la mine) sau muti numerele de telefon pe SIM.Imi pare rau dar numerele nu le mai poti recupera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam cum, dar m-ai pierdut acolo la "n-o sa rasplatesc cu o funda"...