| 1234avg a întrebat:

SalutTPU! Vreau sa imi schimb placa video la calculator, si am nelamuriri.Am auzit ca daca iau o placa video de 2gb sau 1gb nu conteaza nVidia sau Ati(daca conteaza si marca sa imi spuneti ca nu-s sigur)daca placa de baza suporta, si cum pot sa aflu cum.In prezent am Ati radeon hd 4000 series, cu 256mb. Sper ca puteti sa raspundeti!

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Lol, pai 2600 Pro e 2xxx, nu 4xxx...
Nu lua cacaturi de la NVIDIA cu x30 sau x40. Bugetul e a draq de pacatos. Nu e nici 200 ca sa zici ca n-ai ce lua, dar nici 450 ca sa intelegi ceva din placa aia. La banii astia gasesti placi SH inca in garantie si extrem de capabile, de exemplu HD 6770 sau chiar un HD 7770 daca ai noroc. Buba e ca la astea s-ar putea sa ai nevoie si de o sursa noua...

9 răspunsuri:
| Vanqu1sh a răspuns:

Ne spui numele placii de baza si cat esti dispus sa platesti pentru o placa video, iar noi, care citim postul asta, iti recomandam o placa video in functie de bugetul tau.

| 1234avg explică (pentru Vanqu1sh):

300 lei, bugetul meu

| Vanqu1sh a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/

Si totusi, numele placii de baza care este?

| FFG454 a răspuns:

NVidia GTX 940

| FFG454 a răspuns:

Voiam sa zic nVidia GT 940 2GB

| JellyPlays a răspuns:

Pai eu am o placa Video Nvidia Gtx 630 de 2gb si merge eextraordinar o am de 3 ani dar sa stii nu conteaza atat de mult placa video poti s-o ai si de 1gb daca ai procesor mare macar I3 ai un pc bun! Fundita?

| KodrutZ a răspuns (pentru JellyPlays):

Hai saciz. Joci Mario pe aia de te dai atita rotund? E o placa aproape decenta daca nu vrei detalii mai sus de mediu si joci la rezolutie mica, dar atit.
@1234avg: Ce HD 4xxx ai, mai exact?

| 1234avg explică (pentru KodrutZ):

Card name: ATI Radeon HD 2600 Pro
Manufacturer: ATI Technologies Inc.

| 1234avg explică (pentru JellyPlays):

Da,dar nu stiu daca este suportata de pc meu

| KodrutZ a răspuns (pentru 1234avg):

Lol, pai 2600 Pro e 2xxx, nu 4xxx...
Nu lua cacaturi de la NVIDIA cu x30 sau x40. Bugetul e a draq de pacatos. Nu e nici 200 ca sa zici ca n-ai ce lua, dar nici 450 ca sa intelegi ceva din placa aia. La banii astia gasesti placi SH inca in garantie si extrem de capabile, de exemplu HD 6770 sau chiar un HD 7770 daca ai noroc. Buba e ca la astea s-ar putea sa ai nevoie si de o sursa noua...