| AndSim a întrebat:

Saluuut TPU. Sunt posesorul unui HTC One M8 si am niste neintelegeri pe care a inceput de 24 de ore sa le faca, insusi telefonul. Ceea ce vreau sa spun este ca, nu stiu din ce cauza sau cu ce ocazie, efectiv a luat-o putin razna.
Atunci cand este la incarcat si subliniez DOAR atunci cand este la incarcat touch-ul o ia razna, eu ii dau o comanda dar el face cu totul si cu totula altceva, dau in jos el click-eaza sau imi da bara de notificari jos, apas intr-un punct, el apasa in alt punct sau efectiv imi activeaza butonul de Home. Nu inteleg de ce are aceste reactii.
Adevarul este ca ieri, am pus pe telefon un cover HTC Dot view dar era fake dupa care am dat-o jos si am refuzat cumpararea acestuia. Dar imediat dupa, telefonul a luat-o razna. Aici apare semnul de intrebare.
Vreau sa mai preciez ca i-am dat resetare din fabrica si observ ca atunci cand este la incarcat are aceleasi reactii.
Ce concluzie ati avea, va rog foarte mult sa sa ajutati sau cel putin sa ma sfatuiti ce si cum sa fac. Da mai am garantie, dar sa-l tirmit acuma si sa raman 2 saptamani fara el ca si ei la randul lor tot resetare sa ii dea, nu imi convine. Daca exista alta varianta sunt foarte dispus, de nu. Garantia laughing
Respect!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Eu zic sa il trimit cat ai garantie, o sa ti-l repare sau o sa ti-l inlocuiasca dar sa nu spui nimic de incercarea cu HTC Dot view...